חדשות

שקד: "בשלב זה הממשלה איננה יותר ממשלת ימין"

שרת המשפטים שקד התייחסה לדרישת מפלגתה להעביר את תיק הביטחון לידי בנט כתנאי להמשך קיום הממשלה: "בשלב זה הממשלה איננה יותר ממשלת ימין. ההצדקה היחידה להמשך קיומה היא שבנט יבצע מהפכה בביטחון"

שקד: "בשלב זה הממשלה איננה יותר ממשלת ימין"
צילום: שקד (צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90)

הדרישה של שקד: שרת המשפטים איילת שקד התייחסה הבוקר (ראשון) לדרישת מפלגתה להפקיד את תיק הביטחון בידי השר נפתלי בנט כתנאי להמשך קיומה של הממשלה. לדבריה, מדובר במהלך הכרחי להחזרת שלטון הימין במדינה.

"את מה שהיה לעשות- מינוי שופטים, שינוי תפיסה בעמדות המדינה בבגצ, חוק ההסדרה, אוניברסיטת אריאל, פירוק מל״ג יוש ודברים רבים נוספים- כבר עשינו" אמרה הח"כית הבכירה בבית היהודי. "את מה שעוד צריך לעשות- פסקת ההתגברות, הוצאת מסתננים, פינוי חאן אל אחמר, החזרת ההתרעה, מניעת כספי מחבלים- כבר ברור שלא ייעשה תחת ממשלה זו".

"ההצדקה היחידה להמשך קיומה של הממשלה עד נובמבר 2019 היא שבנט יבצע מהפכה בביטחון, יחזיר לישראל את ההרתעה שאבדה תחת ליברמן בשנתיים האחרונות, ויסייע להיחלץ ממשבר האמון הביטחוני הקשה" הוסיפה. "ללא זה, זו ממשלה שנקראת 'ימנית', אך בפועל מקיימת מדיניות שמאל".

"לציבור נמאס להצביע ימין ולקבל שמאל, והמשך ממשלת שמאל מקרטעת תסכן את שלטון הימין" סיכמה. "לכן יש לגשת לבחירות בהקדם על מנת להקים ממשלה חדשה בראשות נתניהו, כאשר הבית היהודי היא המפלגה החזקה לימינו, כך שסוף-סוף נצביע ימין ונקבל ימין".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4 תגובות
4
פוליטיקאים קטנים
18.11.18

אתם רק מחפשים תפקידים לעצמכם את בנט וגם אותך רווחת האזרחים כלל לא מעניינת. איפה הייתם עד היום? אם ליברמן לא היה מתפטר גם הייתם אומרים שהממשלה לא ימנית ?

הצטרפו אלינו