זעזוע ברמת השרון:

ראש חזיר בכניסה לבית הכנסת. צפו

אלמונים תלו ראש של חזיר בכניסה לבית הכנסת 'סוכת שאול' ברמת השרון. משטרת ישראל פתחה בחקירה: ראש העיר: "למי שעשה זאת אין מקום ברמת השרון בפרט וחברה הישראלית בכלל"

ראש חזיר בכניסה לבית הכנסת. צפו
חזיר
חזיר

זעזוע ברמת השרון.

אלמונים תלו הבוקר (שישי) ראש של חזיר בכניסה לבית הכנסת 'סוכת שאול' ברמת השרון. ראש העיר אבי גרובר הגיע לפני זמן קצר למקום עם אנשי לשכתו והתייחס למקרה החמור: "יום שישי, רגע לפני בחירות. את המקרה המזעזע בבית הכנסת תחקור המשטרה ואני בטוח שהיא תדע להגיע למי שעשה זאת ולהעמידו לדין".

גרובר, שלא פעם הואשם באפליה נגד האוכלוסיה הדתית בעיר אמר כי "לא אתן לגורמים קיצוניים לייצר פה קרע, הסתה ושיסוי. אין להם מקום ברמת השרון ואין להם מקום בחברה הישראלית בכלל. רמת השרון הייתה קהילה אחת ותישאר קהילה אחת – דתיים וחילונים, גברים ונשים, אשכנזים ומזרחים, סטרייטים ולהט"בים. קהילה אחת, שבה מתקיימת אחדות של ניגודים".

"אני מבקש מכולם לנשום. לזכור שיש בחירות, והרבה יותר חשוב יש את היום, את הימים ואת השנים שלאחר הבחירות", לשון ראש העיר.

ממשטרת ישראל נמסר: "לפני זמן קצר התקבל דיווח במשטרת ישראל על תלית ראש חזיר בכניסה לבית כנסת בעיר. שוטרי משטרת ישראל נמצאים במקום. נסיבות האירוע נבדקות. נפתחה חקירה".

צפו בדבריו של אלי עלמני גבאי ראשי של בית הכנסת 'סוכת שאול'

גבאי

תגובות

21
15
שרה
09.11.18

בית כנסת מי שתעלה חזיר בבית הכנסת הוא בעצמו חזיר מאחלת לו לקבל חזרת אמן

1
שלומית
09.11.18

הרבה יותר מחזרת... .

2
אנונימי
21.01.19

ראש החזיר אמן׳........

14
אייל
09.11.18

מחאה קצת מגעילה אבל במסגרת חופש הביטוי צאמיאל

1
זה לא חופש ביטוי
10.11.18

זה לא חופש ביטוי. זו אלימות זה לא חופש ביטוי. זן הסתה ואלימות. האנשים ששמו ראש חזיר בכניסה לבית הכנסת צריכים לשבת בכלא

2
N.H.G
28.04.19

חופש הביטוי?! חופש הביטוי זה פגיעה באנשים אחרים?!, חופש הביטוי הוא פגיעה באנשים שלא עשו לך דבר?!, חופש הביטוי זה לפגוע בנקודה הכי רגישה של הדתיים?! אם זה חופש הביטוי, אז ונדליזם ייקרא עבודות בנייה

13
סימה מזרחי
09.11.18

לא להראות חולשה דעתי שגם מעשה ברברי שכזה לא צריך להוציא מן הכלים, וכמובן שהפגנת פגיעות היא לא התשובה . כולם ימשיכו במלאכתם הקדושה ולליצנים זו בדיחה גרועה .