על פי דיווחים בתקשורת הפלסטינית, כוחות צה"ל מכתרים בשעה זו בית בכפר שוייכה, בו על פי החשד נמצא אשרף נעאלווה– המחבל האחראי לפיגוע הירי באזור התעשייה ברקן שבו נרצחו זיו חג'בי הי"ד וקים יחזקאל-לבנגרונד הי"ד.
قوات الاحتلال تحاصر منزل منفذ عملية "بركان" الفدائية، أشرف نعالوة في ضاحية شويكة بطولكرم pic.twitter.com/VeFQFDnhKj
— المركز الفلسطيني للإعلام (@PalinfoAr) 7 בנובמבר 2018
מוקדם יותר דווח כי כוחות צה"ל עצרו מספר מבני משפחתו של המחבל, ביניהם אביו וליד נעאלווה, לצד אמו ואחותו. בשלב הזה המחבל עצמו טרם נתפס.
אמש מפקד פיקוד המרכז, אלוף נדב פדן, צו הריסה לביתו של המחבל בכפר שוייכה הסמוך לטולכרם. הצו נחתם לאחר שנדחה ערעור שמשפחתו הגישה נגד ההריסה. בתקשורת הפלסטינית מעריכים כי הפשיטה והכיתור הנוכחי נועדו לא רק לתפיסת המחבל, אלא גם לצורך מיפוי של הבית לקראת ההריסה. מכיוון שהצו הוא רק על קומת הקרקע והמרתף, שבהם נעאלווה ומשפחתו התגוררו, מדובר בפעולה מסובכת יותר מהריסת בתי מחבלים קודמים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים