בישיבת סיעת הבית היהודי נשאל יו"ר המפלגה השר נפתלי בנט על ידי כתבת סרוגים במי יתמכו לקראת הסיבוב השני בבחירות לראשות העיר ירושלים? בנט: "אנחנו רוצים את טובת העיר ירושלים, מה יהיה הכי טוב לעתיד ירושלים וזה מה שינחה אותנו".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בבית היהודי בירושלים מנהלים מגעים מסוף השבוע שעבר עם שני המועמדים לראשות העיר ירושלים, משה ליאון ועופר ברקוביץ. בחמישי האחרון נפגשה יו"ר הרשימה חגית משה עם ברקוביץ' ואתמול נפגשה עם ליאון כשלשניהם הוצבו מספר דרישות.
אתמול דיווחנו על שתי פגישות של בכירי רבני הציונות הדתית ולאחר מכן של רבני הקהילות בירושלים במטרה להגיע להחלטה אחידה ומוצקה סביב בחירת זהותו של ראש העיר הבא.
לדברי יו"ר הבית היהודי חגית משה, "הכל פתוח, יש פה אחריות מלאה כלפי הציבור שלנו וכלפי הערכים שבשמם נבחרנו".
בעוד ברקוביץ נלהב יותר לסגור עם הבית היהודי בעיר, לסרוגים נודע כי הפגישה של משה עם ליאון התפוצצה, לאחר שנטען כי "דרישותיה מוגזמות ואינן ניתנות למילוי". בהן בין היתר: סגנות ראש עיר לחמש שנים, תיק הכספים, תיק חינוך הממלכתי דתי ומינוי רב ראשי מהציונות הדתית.
פייק ניוז לחלוטין. הנושא לא נדון
הבוקר, הוציא המטה של חגית הודעה הבהרה. לפיה, "הפרסום הבוקר לפיו סוגיית נושא הרבנים הראשיים לירושלים נדון בפגישת משה ליאון וראש סיעת הבית היהודי , חגית משה, הינו פייק ניוז לחלוטין. הנושא לא נדון, לא דובר ולא הוזכר כלל בשיחת חגית משה ומשה ליאון.
מובן אליו שנושא זה, כמו מכלול הנושאים הנוגעים לציונות הדתית בירושלים, ידונו בשיחות הבאות. לא נאפשר להפוך את המאבק על קולות הציונות הדתית בירושלים, למלחמת פייק ניוז בין המטות השונים. רק הודעות רשמיות שיצאו מטעם הבית היהודי בירושלים, ישקפו את המצב לאשורו. אנו קוראים לכתבים לא לפרסם ידיעות על שיחות ועמדות הבית היהודי בירושלים, שלא יצאו רשמית מהבית היהודי בירושלים".

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
חיים
ייי
22:36 05.11.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוי ואבוי
להצביע לליאון זה חיזוק למועמד של דרעי.... להצביע לברקוביץ השמאלן? אז אתה נהיה דרעי בעצמך
23:12 06.11.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
להחליט לבד.... ותודה למר בנט על ההתעניינות
16:13 05.11.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר