כוכבת הפופ האמריקאית בת ה-60, שלפני למעלה מעשור הוסיפה לשמה הלועזי את השם 'אסתר'- רוצה לאכול כעת אוכל כשר.
על פי הדיווחים מדונה מחפשת בימים אלו שף פרטי שיבשל עבורה ועבור משפחתה אוכל כשר. "השף האידיאלי צריך להיות בעל ניסיון רב בבישול אוכל בריא ומשפחתי וידע בטוח בבישול אוכל כשר". פרסמה מדונה במודעה באתר הדרושים 'Talent Private Staff'.
מעבר לדרישה לבקיאות בהלכות כשרות ובישול אוכל לה ולששת ילדיה, הכוכבת מחפשת שף שיוכל להתלוות אליה לשלל נסיעותיה ברחבי העולם ולספק לה אוכל כשר. בין היתר בניו-יורק, לונדון וליסבון, שם מחזיקה בתים.
מדונה הדגישה כי על אף מעמדה היא ממש לא לא מחפשת שף לארוחות גורמה מפוארות אלא, "האוכל צריך להיות בריא, פשוט בסגנון משפחתי". והוסיפה כי היא ובני משפחתה חובבים אוכל בסגנון איטלקי ואסייתי וכמובן אוכל אמריקאי.
ולשאלת השכר, על פי הדיווחים הכוכבת מוכנה לשלם שכר שנתי המגיע ל- 142 אלף דולר, יש לכם מישהו להמליץ לה?
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
יפה יוסף
אז מתאים לה להיות מגונה.
19:08 01.11.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גולן שמחה
יש לי שף מעולה להמליץ עליו, הוא היה שף בארצות הברית ובישל לעובדים בבית הלבן וגם במסעדות, וגם רבנים אכלו אצלו וקוראים לו דוד גולן
15:20 28.10.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר