כשבוע לאחר העימות הקשה שהתחולל ברשת עם בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו. אשת התקשורת אופירה אסייג החליטה לצאת במתקפה נוספת נגד נתניהו ומשפחתו, הפעם במסגרת תכניתה השבועית עם אייל ברקוביץ' בקשת 12 .

"השבוע עברתי מה שרבים עברו לפני. למה? כי ככה משפחת נתניהו החליטה! לא תזרום איתם, לא תתיישר איתם – תחטוף!", פתחה אופירה בתכניתה "מאז שניתנה לי זכות הבחירה הצבעתי רק למפלגות הימין ככה זה אצלנו שנולדים בפריפריה, סובלים ומצביעים. אבל השבוע יאיר נתניהו קרא לי שמאלנית. כי הרי כבר ברור מזמן שאצל משפחת נתניהו מי שלא מסכים הוא שמאלני. ושמאלני זו קללה…"

המונולוג של אופירה שנמשך כ3 דקות וכלל ביקורת חריפה נגד ראש הממשלה ומשפחתו והשרה מירי רגב, זכה מאז שישי האחרון לצבור אלפי תגובות ושיתופים.

"אופירה אסייג קיבלה קרוב ל-5,000 הודעות תמיכה בשעתיים", סיפרו מקורביה של אסייג לYNET. מאביב גפן עד ג'ודי ניר מוזס תמכו בדבריה בטוויטר.

יאיר נתניהו טרם הגיב בצורה רשמית לנאום של אסייג, אך מאז שיתף שלל פוסטים בחשבון הפייסבוק שלו נגדה. ביניהם גם תמונה בה נראת אסייג עם הדס מוזס, בתו של מו"ל ידיעות אחרונות נוני ניר מוזס- כרמז על הכוח המפעיל כביכול את אסייג נגד נתניהו.

כזכות העימות בין נתניהו לאסייג החל כאשר בנו של ראש הממשלה החליט לכנות את אסייג בעמוד הפייסבוק שלו 'בהמה גסה', לאחר שאירחה בתכניתה את תושבת קריית שמונה שהתעמתה עם אביו. אסייג לא נשארה חייבת והחליטה לתקוף בתגובה את יאיר ואימו שרה נתניהו ומשם העימות רק הלך והחריף ופילג את הרשת.