ראש הממשלה בנימין נתניהו חגג הערב (רביעי) בלשכתו מסיבת יום הולדת, והתייחס לפרסומים הבוקר לפיהם גדעון סער מנסה לעשות נגדו תרגיל.

לפיו, ראש הממשלה בנימין נתניהו עצר את פיזור הכנסת והקדמת הבחירות בשל חשש כי הנשיא ראובן ריבלין לא ייתן לו להרכיב את הממשלה הבאה גם במקרה שבו ינצח, זאת כתוצאה ממערכת יחסים עכורה ביניהם.

״אני בא עכשיו, פשוט משהו מדהים, אני עדיין מרוגש, ממפגש עם סגן נשיא סין – רק האיש השני הכי חזק בסין. והוא נמצא פה כמה ימים וראיתי שהתקשורת לא מעניין אותה בכלל כלום, לא מעניין אותה. הדבר היחיד שמעניין אותם זה ״מזימת המאה״, ביקר נתניהו.

שר לשעבר בליכוד חותר נגדי

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

WhatsApp Video 2018-10-24 at 19.10.20

"אז אני אגיד לכם", הוסיף, "זה כמה שבועות שאני יודע ששר לשעבר בליכוד מדבר עם גורמים בקואליציה ורקח איזה תרגיל חתרני, שאני אביא את הליכוד לניצחון סוחף בבחירות ואחר כך ידאגו שאני לא אהיה ראש ממשלה, בניגוד לרצון בוחרי הליכוד, בניגוד לרצון הציבור, בניגוד לדמוקרטיה.

אני מסתובב בארץ יחד אתכם ואני רואה את התמיכה האדירה בנו: בי, ברעייתי, תמיכה שאני לא זוכר כמותה מאז שנכנסתי לפוליטיקה. ולכן מלכתחילה זה נועד לכישלון כי הציבור לא נותן לדבר כזה לקרות. אבל זה כן חשף פרצה בחוק ואנחנו נחשוב מה לעשות עם זה״.