תשכחו מהעגבניות: מתכון לפסטה שעוד לא הכרתם

לכבוד יום הפסטה העולמי שחל השבוע, סידרנו לכם מתכון קל ומפנק לפסטה פפרדלה ברוטב שמנת עם תרד ואפונה שתשמחו לאמץ לפתיחת שבוע טעים במיוחד

תשכחו מהעגבניות: מתכון לפסטה שעוד לא הכרתם
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לפסטה ברוטב שמנת עם תרד ואפונה

לכבוד יום הפסטה העולמי שחל השבוע, סידרנו לכם מתכון קל ומפנק לפסטה פפרדלה ברוטב שמנת עם תרד ואפונה שתשמחו לאמץ לפתיחת שבוע טעים במיוחד

מצרכים:
1 חבילת פסטה פפרדלה/ פנה
2 כוסות תרד קפוא שהופשר
6 שיני שום
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס אפונה ירוקה מקופסת שימורים
מלח ופלפל לבן
50 גרם חמאה

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה, לפי ההוראות שעל האריזה.

2. במקביל, ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את התרד והשום ומערבבים יחד.

3. יוצקים את השמנת על התרד, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים יחד במשך 2 דקות. מוסיפים את האפונה ומערבבים הכל יחד.

4. מוסיפים את הפסטה למחבת, ומערבבים עד שהיא נעטפת היטב ברוטב. מגישים חם

בתאבון!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו