אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

פעמיים כי טוב: 2 דרכים יצירתיות לשדרג את השניצל

שניצל הוא אולי אחד המאכלים הכי שגרתיים שיש, אבל בעזרת קצת יצירתיות תצליחו להפוך אותו לחוויה קולינרית אמיתית- צפו עכשיו ב2 רעיונות לשדרוג שתשמחו לאמץ כבר לארוחה הקרובה

שניצל בציפוי ביסלי גריל

(צילום: שטארסטוק)

מצרכים:
6 נתחי חזה עוף גדולים
2 חבילות ביסלי גריל
1 כוס קמח לבן, מנופה
6 כפות פפריקה (מומלץ מעושנת)
מלח
3 ביצים
שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:
1. דופקים את נתחי העוף לשניצלים גדולים.

2. במעבד מזון, טוחנים את הביסלי לפירורים דקים.

3. מסדרים 3 קערות: בקערה אחת טורפים את הביצים עם מעט מלח, בקערה שנייה שמים את הקמח ובקערה השלישית את פירורי הביסלי.

4. במחבת גדולה, מחממים היטב שמן לטיגון חצי עמוק – רק כשהשמן חם מספיק מתחילים לטגן.

5. מורחים את נתחי העוף בפפריקה משני הצדדים, מצפים בקמח ומנערים את השאריות, טובלים בביצים ואז בפירורי הביסלי ומטגנים כל שניצל במשך 3 דקות מכל צד.


אצבעות שניצל בציפוי קרספי

מצרכים:

4 נתחים של חזה עוף
2 כוסות פירורי לחם
1 כוס קמח
5 ביצים
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית אבקת בצל
1/2 כפית פפריקה
1/2כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית אורגנו מיובש
1/2כפית פלפל

אופן ההכנה:
1. מחממים מראש תנור ל190 מעלות

2. פורסים את חזה העוף לחצי, וחותכים לרצועות ארוכות ברוחב של בערך כ2 ס"מ(או אצבע)

3. מתבלים את פירורי הלחם עם מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, בזיליקום יבש, אורגנו מיובש ופלפל. ומערבבים היטב

4. מצפים את רצועות העוף בקמח תחילה, ואחר כך בביצה ואז בפירורי הלחם המתובלים.

5. מסדרים את כל רצועות העוף המצופות בתבנית מצופה בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו