חדשות

סקר:לפיד נחלש משמעותית; בנט נוסק, גבאי מתפרק

סקר מנדטים חדש מעלה תמונה מעודדת ליו"ר הבית היהודי, נפתלי בנט. יאיר לפיד רושם היחלשות משמעותית וגבאי מרסק את המחנה הציוני למספר מנדטים חד ספרתי

((צילום: מרים אלסטר/ פלאש90))

סקר מנדטים חדש שיתפרסם מחר (שישי) בעיתון 'מקור ראשון', חוזה עלייה משמעותית למפלגת הבית היהודי, בעוד 'יש עתיד' ו'המחנה הציוני' רושמות היחלשות כאשר המחנה הציוני יורד למספר חד ספרתי של מנדטים.

על פי הסקר שנערך על ידי מכון מאגר מוחות, לו הבחירות היו מתקיימות היום, הייתה מפלגת 'הליכוד' בראשות בנימין נתניהו, מנצחת את הבחירות עם 31 מנדטים. מפלגת 'יש עתיד' בראשות יאיר לפיד רושמת היחלשות משמעותית ומקבלת 14 מנדטים בלבד.

מי שרושם עלייה יפה הוא נפתלי בנט, שמפלגתו- הבית היהודי- מקבלת על פי הסקר 13 מנדטים. הרשימה הערבית המשותפת מקבלת על פי הסקר 11 מנדטים.

עוד עולה מהסקר כי מפלגה חדשה בראשות בני גנץ מקבלת 8 מנדטים. במספר דומה זוכה גם מפלגתה החדשה של אורלי לוי- אבוקסיס.

מפלגת 'כולנו' מקבלת 6 מנדטים, מרצ- 6 מנדטים, ישראל ביתנו- 5 מנדטים וש"ס בראשות אריה דרעי על סף אחוז החסימה עם 4 מנדטים בלבד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

14 תגובות
11
אנוכי
11.10.18

בית יהודי אנחנו לא צריכים יותר את הבית היהודי.הרי ישראל היא הלאום היהודי,שירושלים היא בירתו.מה בנט מוסיף לנו?

הצטרפו אלינו