השר אורי אריאל דורש היום (חמישי) לכנס את הקבינט המדיני – בטחוני, "ולקבל את ההחלטות הנכונות", שהן לדבריו: הריסת בתים וגירוש משפחות מחבלים, זאת בעקבות פיגוע הדקירה בשומרון ממנו נפצעו חייל מילואים במצב בינוני ועוד צעירה נוספת.
בחשבון הטוויטר שלו כתב השר כי "עלינו להחזיר את ההרתעה לאלתר כדי להפסיק את מרחץ הדמים היהודי". לדבריו, חייבים להגיב ביד קשה" הכוללת: הריסת בתים, גירוש משפחות המחבלים.
עוד בתכנית, "שלילה של כל ה"הטבות" ו"הפרסים" שמקבלות משפחות המחבלים באופן מיידי"! אני דורש מראש הממשלה מיד לכנס את הקבינט ולקבל את ההחלטות הנכונות", כתב בחשבון הטוויטר שלו.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כאמור, מחבל שהגיע לצומת משכיות בין הר ברכה לאיתמר שבשומרון, דקר חייל צה"ל במילואים ופצע אותו באורח בינוני. נערה נוספת נפצע במצב קל, כתוצאה מרסיס שפגע ברגלה בעקבות ירי שבוצע לעבר המחבל. השניים פונו לבית החולים בלינסון לקבלת טיפול רפואי. כוחות צה"ל מנהלים מצוד אחר המחבל.
חובשים ופראמדיקים של מד"א בסיוע כוח רפואה של צה"ל העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח בילינסון 2 פצועים, בהם: גבר בן 32 במצב קל עד בינוני, בהכרה מלאה, עם פציעות בפלג גופו העליון, וצעירה כבת 26 במצב קל עם פציעה ברגל כתוצאה מנטז.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים