אשת הטלויזיה הוותיקה: "שוברים שתיקה- פטריוטים"
אשת הטלויזיה והשחקנית הוותיקה, רבקה מיכאלי בחרה במנכ"ל 'שוברים שתיקה' - אבנר גבריהו, כאיש השנה שלה: "אנשים כמוהו תורמים למדינה הרבה יותר ממה שאתה מעלה בדעתך"

לרגל השנה החדשה שוחח איש הרדיו, ניסים משעל, עם שדרני רדיו 103fm על השנה שחלפה וביקש שיבחרו את איש השנה שלהם. אשת הטלויזיה והשחקנית הוותיקה, רבקה מיכאלי בחרה במנכ"ל 'שוברים שתיקה' – אבנר גבריהו.
"גבריהו הוא בחור צעיר שלא הכרתי עד לפני חודשיים", הודתה רבקה, "מרב מיכאלי ערכה מסיבה לסיום הקדנציה ושם ניגש אלי בחור קצת ג'ינג'י. הוא שירת בצנחנים, בוגר אוניברסיטת קולומביה בארצות הברית ובעל תואר שני, שיכול היה לעשות קריירה מופלאה אבל בחר להקדיש את חייו למדינה הזאת ולהצטרף לארגון כל כך חשוב בעיניי. אחרי שהכרתי אותו, אני יכולה לומר שאני מתפעלת מהפעילות הפטריוטית הזאת".
מיכאלי הוסיפה כי "אנשים כמוהו תורמים למדינה הרבה יותר ממה שאתה מעלה בדעתך. כל הקריירה והפעילות שלו היא סביב נושא כל כך כאוב וקשה, נושא לא מקובל ומאוד נכון".
מיכאלי, המסמלת עבור אנשים בציבור הישראלי את ה'שמאל קיצוני', הבהירה: "אני לא קיצונית. אני לא רצה על הגבעות ולא כותבת קונטרסים. אני מצטרפת ואומרת בקול רם את מה שמאז ומתמיד הרגשתי, אבל לא יכולתי לומר כשעבדתי ברשות השידור".
"אין כאן עניין של ימין או של שמאל, אלא מדובר בהשקפת עולם. תמיד הרגשתי את הצורך לכבד אדם באשר הוא אדם. גם אבי היה איש אצ"ל שייצג את כל הכפרים הערביים שמסביב לירושלים ודאג להחזרת כל הזכויות שניסו לקחת מהם. סבא שלי היה גבאי, כך שאל תשימו אותי במשבצת של 'שמאלנית קיצונית'. אני 'עמך ישראל', תערובת ירושלמית ולגמרי ישראלית".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו