רגע לפני סיום: מתכון ללהיט קריר לשבת
רגע לפני שהקיץ עוזב אותנו, החלטנו לחגוג עם קינוח קריר וטעים לשבת: קסטת לוטוס מנומרת, שלא דורשת יותר מידי זמן ומאמץ מיותר ומשלבת את כל מה שאנחנו אוהבים בביס אחד

מתכון לקסטה מנומרת עם לוטוס
רגע לפני שהקיץ עוזב אותנו, החלטנו לחגוג עם קינוח קריר וטעים לשבת: קסטת לוטוס מנומרת, שלא דורשת יותר מידי זמן ומאמץ מיותר ומשלבת את כל מה שאנחנו אוהבים בביס אחד
מנות: 16 קסטות קטנות | חלבי
מצרכים:
32 עוגיות לוטוס
למלית:
250 מ"ל שמנת מתוקה
225 גרם גבינת שמנת
200 גרם (1 כוס) חלב מרוכז
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל
8-10 עוגיות לוטוס
אופן הכנה:
1. מניחים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב המרוכז והאינסטנט פודינג ומקציפים במשך 1-2 דקות עד שמתקבל קרם סמיך.
2. שוברים גס לתוך הקערה את עוגיות הלוטוס (2) ומקפלים לתוך הקרם בעזרת המרית.
3. יוצקים את הקרם לתוך 2 תבניות אינגלישקייק חד-פעמיות או תבנית מלבנית קטנה ומיישרים.
4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל- 6 שעות לפחות, או ללילה שלם.
5. מוציאים את המלית הקפואה מהתבניות ופורסים בסכין חמה ויבשה למלבנים בגודל עוגיית לוטוס.
6. מניחים את פרוסות המלית בים שתי עוגיות לוטוס ומהדקים.
לשדרוג: אפשר לטבול את הקסטה בשוקולד מומס (חצי-חצי) ולהכניס לקירור
שבת שלום!
=============
המתכון באדיבות לוטוס
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו