רגע לפני סיום: מתכון ללהיט קריר לשבת

רגע לפני שהקיץ עוזב אותנו, החלטנו לחגוג עם קינוח קריר וטעים לשבת: קסטת לוטוס מנומרת, שלא דורשת יותר מידי זמן ומאמץ מיותר ומשלבת את כל מה שאנחנו אוהבים בביס אחד

רגע לפני סיום: מתכון ללהיט קריר לשבת
  (צילום: חיים יוסף)

מתכון לקסטה מנומרת עם לוטוס

רגע לפני שהקיץ עוזב אותנו, החלטנו לחגוג עם קינוח קריר וטעים לשבת: קסטת לוטוס מנומרת, שלא דורשת יותר מידי זמן ומאמץ מיותר ומשלבת את כל מה שאנחנו אוהבים בביס אחד

מנות: 16 קסטות קטנות | חלבי

מצרכים:
32 עוגיות לוטוס
למלית:
250 מ"ל שמנת מתוקה
225 גרם גבינת שמנת
200 גרם (1 כוס) חלב מרוכז
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל
8-10 עוגיות לוטוס

אופן הכנה:

1. מניחים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב המרוכז והאינסטנט פודינג ומקציפים במשך 1-2 דקות עד שמתקבל קרם סמיך.

2. שוברים גס לתוך הקערה את עוגיות הלוטוס (2) ומקפלים לתוך הקרם בעזרת המרית.

3. יוצקים את הקרם לתוך 2 תבניות אינגלישקייק חד-פעמיות או תבנית מלבנית קטנה ומיישרים.

4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל- 6 שעות לפחות, או ללילה שלם.

5. מוציאים את המלית הקפואה מהתבניות ופורסים בסכין חמה ויבשה למלבנים בגודל עוגיית לוטוס.

6. מניחים את פרוסות המלית בים שתי עוגיות לוטוס ומהדקים.

לשדרוג: אפשר לטבול את הקסטה בשוקולד מומס (חצי-חצי) ולהכניס לקירור

שבת שלום!

=============

המתכון באדיבות לוטוס

לכתבה זאת לא התפרסמו תגובות. היה הראשון להגיב!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע