מבזקים
סרוגים

היעד של גמליאל: בחמישייה של הליכוד ושרת החינוך

השרה גילה גמליאל, מציבה את היעד שלה לבחירות הקרובות: להיות חלק מהחמישייה הבכירה של חברי הכנסת בליכוד ושואפת להיות שרת החינוך, בו מכהן כיום השר נפתלי בנט מהבית היהודי

י"ז אלול התשע"ח
היעד של גמליאל: בחמישייה של הליכוד ושרת החינוך
היעד של גמליאל: בחמישייה של הליכוד ושרת החינוך צילום: (צילום: מרים אלסטר/ פלאש 90)

השרה גילה גמליאל, הציבה הבוקר (שלישי) את היעד שלה לבחירות הקרובות: להיות חלק מהחמישייה הבכירה של חברי הכנסת במפלגת 'הליכוד', ושואפת להיות שרת החינוך, בו עומד כיום השר נפתלי בנט מהבית היהודי.

כזכור, גמליאל, מספר 11 בליכוד עומדת בקדנציה האחרונה בראש המשרד לשיוויון חברתי, ואמרה בראיון לגל"צ: "אני עובדת מאוד קשה כדי להיות בחמישייה של הליכוד ושואפת להיות שרת החינוך".

בהמשך תקפה את חברי הרשימה הערבית המשותפת על המהלך שמקדמים לגנות את ישראל באו"ם נגד חוק הלאום: "אחוז קטן של אזרחים ערבים מצביעים, ומי שכן מצביע, בוחר ברשימה המשותפת – מפלגה שעושה עוול לאותו ציבור, היא מייצגת בדיוק ההפך מהעמדות שלהם".

פוליטיקה זה פשרות והדת חד משמעית

בנוסף, התייחסה לשילוב החרדים בקואליציה: "אני בעד הפרדת דת ומדינה, אם הייתה אפשרות לא לערבב מפלגות דתיות וחרדיות במערכת פוליטית – אז ודאי. פוליטיקה היא עניין של פשרות ודת היא פשוט חד משמעית, את הכשל הזה רואים כל פעם מחדש, הייתה צריכה להיות הפרדה ברורה".

גילה גמליאל הליכוד הרשימה הערבית המשותפת שר החינוך