[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2017/08/הריסת-ביתו-של-פעיל-בחוליית-הטרור-אשר-ביצעה-את-הפיגוע-המשולב-בירושלים.mp4]]]
הרס ביתו של המחבל שרצח את הדס מלכא הי"ד
לוחמת מג"ב הדס מלכא הי"ד, שנרצחה לפני יותר משנה בפיגוע בירושלים תקבל צל"ש, כך הודיע מפקד מג"ב דרום. לפני שנהרגה נאבקה מלכא במחבל ובכך מנעה ממנו לצאת למסע הרג.
דוד מלכא, אביה של הדס, סיפר ל'כאן חדשות' כי "ההחלטה היא חשובה, אבל לא ברמה הפרטית והמשפחתית, אלא יותר ברמה הציבורית. היא מהווה גם מסר חשוב מאוד לחברה על כל מה שהדס האמינה ומימשה: מנהיגות, רגישות, אהבת הארץ, נתינה, אחוות לוחמים, חברות של אמת".
הוריה של הדס קיבלו את הבשורה בתחושות מעורבות בזמן שנפגשו עם צוות המכינה שצפויה להיפתח על שמה של מלכא בחודש הבא בקיבוץ גן שמואל.
כאמור, מלכא נהרגה בחודש יוני בשנה שעברה בגיל 23 מדקירות של מחבל בפיגוע משולב בשער שכם ובזירה נוספת בירושלים. לאחר שפגע בה היא נאבקה איתו במשך כמה שניות וניסתה לשלוף את נשקה, עד שהכוח שהיה במקום ירה למוות במחבל. מלכא מתה מאוחר יותר מפצעיה בבית החולים הדסה הר הצופים.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
כבוד
במיוחד לאור העובדה שרבים לא משרתים כלל או משרתים שירות מקוצר כמו בישיבות ההסדר
14:33 27.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר