הילדים יעופו על זה: מתכון לכנפיים בציפוי פריך

כבר לא מוצאים מה להכין לארוחה עם הילדים? בדיוק בשביל זה אספנו לכם רעיונות קלים וטעימים במיוחד והפעם: כנפיים בציפוי פריך שהילדים יעופו עליהם

הילדים יעופו על זה: מתכון לכנפיים בציפוי פריך
  (צילום:שטארסטוק)

מתכון לכנפיים בציפוי פריך

כבר לא מוצאים מה להכין לארוחה עם הילדים? בדיוק בשביל זה אספנו לכם רעיונות קלים וטעימים במיוחד והפעם: כנפיים בציפוי פריך שאפשר לנשנש בכל עת

מצרכים:

12 כנפי עוף
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1/2 כפית רוטב צ'ילי
3 שיני שום
1/4 כוס מים
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הכנפיים בסיר עם הרבה מים על אש גבוהה במשך 15 דקות.

2. פורסים את שיני השום ומוסיפים לסיר. מתבלים בצ'ילי ופלפל שחור לפי הטעם. מביאים לרתיחה – מגביהים את האש, וכשיש בועות סביב הכנפיים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.

3. לאחר הבישול, מסננים היטב את הכנפיים מנוזלים, וחוצים כל אחת מהכנפיים לשני חצאים.

4. מערבבים בקערה את הקמח, עם חצי כפית מלח ומעט מים (מוסיפים בהדרגה) עד ליצירת בלילה סמיכה.

5. טובלים כל חצי כנף בבלילת הקמח, לאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.

6. מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת כבדה. כאשר השמן חם מאוד, מטגנים בו את הכנפיים עד להזהבה יפה.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש לצד סלט/ צ'יפס/ פתיתים או כל תוספת אהובה אחרת

בתאבון!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו