מבזקים
סרוגים

מזעזע: נכנס לטבול לקראת הברית של נכדו וטבע למוות

גבר כבן 50 שנכנס לים לפני ברית נכדו בכדי לטבול ולהיטהר לקראת השמחה טבע למוות. מדובר בחוף שאינו מוכרז ואסור לרחצה

ב' אלול התשע"ח
מזעזע: נכנס לטבול לקראת הברית של נכדו וטבע למוות
מזעזע: נכנס לטבול לקראת הברית של נכדו וטבע למוות צילום: ניסיונות ההחייאה בחוף (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

גבר כבן 50 טבע בצהריים למוות לאחר שנכנס לים בחוף שאינו מוכרז בעיר נתניה. ראוי לציין כי במקום ישנם שלטים רבים המזהירים מכניסה למים.

על פי הדיווח באתר החרדי 'כיכר השבת', מדובר בטרגדיה כפולה, שכן מותו של האיש אירע זמן קצר לפני הברית של נכדו, ומטרת בואו לים הייתה לטבול ולהיטהר לקראת השמחה המשפחתית.

שמעון אליהו, חובש בארגון 'איחוד הצלה' סיפר: "ביצענו יחד עם חובשים נוספים פעולות החייאה על הטובע שנמשה מהמים על ידי מציל כשהוא ללא דופק ונשימה. לאחר מכן הוא פונה תוך כדי המשך פעולות החייאה במצב אנוש לבית החולים".

בסופו של יום, כאמור, מאמצי ההחייאה כשלו ומותו נקבע בבית החולים 'לניאדו' בנתניה.

ברית מילה חוף טביעה נתניה