'ילד שובה לב': נקבע מותו של הפעוט שטבע בבריכה
בבית החולים רמב"ם בחיפה נקבע בצהריים מותו של ערן ורדי, הפעוט בן השלוש מקיבוץ יגור, שטבע ביום רביעי האחרון בבריכת הקיבוץ: "אובדן עצום"

בבית החולים רמב"ם בחיפה נקבע בצהריים (ראשון) מותו של ערן ורדי, הפעוט בן השלוש מקיבוץ יגור, שטבע ביום רביעי האחרון בבריכת הקיבוץ.
ערן הובהל לבית החולים תוך כדי מאמצי החייאה. עם הגיעו ליחידת הטראומה בבית החולים 'רות' לילדים, המשיכו הרופאים באמצי ההחייאה. ערן אושפז במחלקה לטיפול נמרץ אך לא שב להכרה. מותו נקבע היום סמוך לשעה 15:00 בצהריים
עם היוודע דבר פטירתו של הפעוט, נמסר מהמשטרה כי "עם קרות האירוע נחקרו מספר בעלי תפקידים בבריכה, לצד סגירת המקום בהליך מנהלי (לתקופה בלתי קצובה) ובשל הנסיבות הטראגיות, סעיף החשד ישונה כעת לגרימת מוות ברשלנות והחקירה תימשך בליווי הפרקליטות, בהתאם".
ניר יובל, חבר המשפחה מקיבוץ יגור, אמר לאתר ynet כי "מדובר במשפחה לתפארת מכל הבחינות, שלצערנו הרב נקלעה לסיטואציה בלתי נתפסת וטרגית. ערן הוא ילד שובה לב, והאובדן עצום".
דובר הקיבוץ, הלל לויתן, מסר: "בית יגור אבל וכואב, עם משפחת ורדי באסונם הכבד, על הילקחו מאיתנו של בנם ערן. מוסדות יגור, צוותי הרווחה ואנשי מקצוע, מלווים את המשפחה, את ילדי הקיבוץ ואת חבריו בסיוע חברי ומקצועי". עוד נמסר כי "שאלות הקשורות לאירוע, אם ישנן, יש להפנות לגורמי המשטרה והבדיקה".
ערן השאיר אחריו הורים – עמרי ויוליה, ושתי אחיות בוגרות ממנו.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו