עולם הטכנולוגיה מתכונן: בגוגל משלימים בימים אלו את ההכנות לקראת הגרסה הבאה של מערכת ההפעלה אנדרואיד, שתהיה התשיעית בסך הכל ותיקרא "אנדרואיד P". גירסת הבטא יצאה כבר בחודש מרץ האחרון, וכעת נראה שגוגל מוכנה להשיק את מערכת ההפעלה לכלל הציבור.
הבוקר (ראשון) פרטים חדשים על המערכת החדשה פורסמו לרשת, כאשר המדליף הסדרתי אוון בלאס חשף את תאריך ההשקה של המערכת החדשה. לדבריו, גוגל תשיק באופן רשמי את אנדרואיד P ב-20 באוגוסט. מדובר במדליף שנוטה לדייק בכמעט כל הפרסומים שלו- כך שניתן להאמין שמדובר בהדלפה אמינה והעדכון באמת יצא בעוד כשבועיים. הדבר גם תואם ללוח הזמנים של גוגל עם השקת גרסאות קודמות של אנדרואיד.
עם זאת, חשוב לזכור כי תאריך ההשקה לא מחייב שתקבלו את העדכון באותו היום. בניגוד למקובל במכשירי האייפון- שם כל המשתמשים זוכים לעדכון מערכת ההפעלה במקביל- באנדרואיד עדכון מערכת ההפעלה תלוי ביצרני הסמארטפונים השונים, כשכל חברה מפתחת גרסה משלה למערכת ההפעלה החדשה, ובוחרת לעצמה אילו מכשירים יקבלו את העדכון ומתי.
על פי ניסיון העבר, מכשירי הפיקסל של גוגל יהיו הראשונים שיקבלו את העדכון החדש ב-20 באוגוסט, יחד עם המכשירים שזכו לעדכוני הבטא לגרסה החדשה. רשימת המכשירים שיזכו לעדכון הודלפה גם כן לרשת, וכוללת בין השאר את מכשירי הדגל של נוקיה, וואן פלוס, סוני ושיאומי. על פי ההערכות, אלו יהיו גם המכשירים הראשונים שיקבלו את העדכון למערכת ההפעלה החדשה. שאר המשתמשים ייצטרכו לחכות לעדכון של היצרנית שלהם, כשרוב החברות צפויים להודיע סמוך להשקה הרשמית על תאריך או פרק זמן שבו לקוחותיהם יקבלו את העדכון הנחשק.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים