מבזקים
סרוגים

בגלל הציוץ: השחקנית תוסר מהפרסומת המוכרת?

לאחר הסערה שיצר הציוץ של השחקנית רננה רז נגד אישור חוק הלאום, רשות המים שוקלים להפסיק את הקמפיין "ישראל מתייבשת" בהובלתה. מסביבת שר האנרגיה הביעו התנגדות למהלך

בגלל הציוץ: השחקנית תוסר מהפרסומת המוכרת?
בגלל הציוץ: השחקנית תוסר מהפרסומת המוכרת? צילום: (צילום: מתוך יוטיוב)

ציוץ קטן יעלה ביוקר? רשות המים שוקלים להפסיק את הקמפיין הוותיק "ישראל מתייבשת", בהובלתה של השחקנית רננה רז- בעקבות הסערה שיצר הציוץ שלה, נגד אישור חוק הלאום.

כזכור השחקנית צייצה ביום שישי האחרון בחשבון הטוויטר שלה: "אני פנויה גם לקמפיין ׳ישראל מתביישת׳ אם מישהו בעיניין" בתגובה לסלפי שנערך לאחר אישור חוק הלאום.

בעקבות הציוץ, שלל גולשים וח"כים מהקואליציה זעמו על רז: "לקבל כסף מהמדינה את לא מתביישת".

על פי הדיווח ב"החדשות" אמש, ברשות המים זעמו על הסערה שיצר הציוץ של רז, והעלו את האופציה להפסיק איתה את חוזה הפרסום הממשלתי עליו חתומה. אומנם מצד סביבתו של שר האנרגיה יובל שטייניץ, הבהירו שהם מתנגדים להורדתה מהקמפיין.

רשות המים בתגובה: "רשות המים, כגוף מקצועי האחראי על משק המים, מוטרד מאוד ממצב המים בקיץ הקרוב ועושה ככל יכולתו כדי למתן את המשבר המתמשך במשק המים ולא מתערב בנושאים בעלי גוון פוליטי".

חוק הלאום ישראל מתייבשת רנה רז רשות המים