נובאק דיוקוביץ'- הסרבי האימתני שעבר בשנתיים האחרונות בעיקר מפלות- שחרר הערב (ראשון) הצהרה בדמות זכייה בפעם הרביעית בטורניר וומבלדון, כי היה מוקדם להספיד אותו ובעיקר שאין לו כוונה ללכת לשום מקום.
דיוקוביץ' פגש במשחק הגמר את הדרום אפריקאי קווין אנדרסון שיכול להיות מרוצה מהדרך הנפלאה שעשה בטורניר היוקרתי- במהלכו הדיח את רוג'ר פדרר ואת ג'ון איזנר.
גם הערב קיווה אנדרסון לחולל סנסציה אך דיוקוביץ' התעלה והזכיר בחלקים רבים מהמשחק את הטניס המדהים שלו מלפני שנתיים.
שתי המערכות הראשונות היו טיול בשביל דיוקוביץ' כשבכל אחת מהן הוא מצליח לשבור פעמיים את ההגשות של אנדרסון ולנצח 6-2, 6-2.
בתחילת המערה השלישית אנדרסון הציג את הטניס האדיר שהביא אותו למעמד הגמר ושמר על ההגשות שלו לכל אורך המערכה כשהוא מפספס מספר הזדמנויות לשבור את ההגשות של הסרבי.
בתום 12 משחקונים- בהם שמרו שני השחקנים על ההגשות שלהם- נערך שובר שוויון כמעט במעמד צד אחד כאשר דיוקוביץ' פותח פער של 4-1. אנדרסון עוד הצליח לצמק ל- 5-3 אך שתי טעויות שלו העניקו לדיוקוביץ' זכייה רביעית על הדשא של ווימבלדון ובעיקר פתיחת דף חדש.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים