"ראש הממשלה שותק"

לאה גולדין: שנתניהו ילמד מאבו מאזן איך לנהל מו"מ

אמו של סגן הדר גולדין הי"ד זועמת על התקפלות נתניהו במו"מ עם החמאס "דווקא אבו מאזן מציב תנאי מקדים לחמאס, אבל נתניהו וממשלת ישראל לא מציבים את השבת החיילים כתנאי מקדים"

לאה גולדין: שנתניהו ילמד מאבו מאזן איך לנהל מו"מ
צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

ד״ר לאה גולדין, אימו של סגן הדר גולדין הי"ד, תוקפת את ראש הממשלה נתניהו וקוראת לו ללמוד מיו״ר הרשות הפלסטינית כיצד לנהל מו״מ.

גולדין דיברה בכנס של השדולה להשבת החיילים הדר גולדין ואורון שאול בכנסת, בראשות יו"ר סיעת הבית היהודי ח"כ שולי מועלם רפאלי וח"כ עמיר פרץ.

שם התייחסה למגעים בין ישראל לבין החמאס לרגיעה ברצועה: "במהלך השבוע האחרון אנו מבינים שדווקא אבו מאזן מציב תנאי מקדים לגורמים הבינלאומיים שעוסקים במציאת פתרון הומניטארי לעזה של של הורדת שלטון חמאס. אבל, נתניהו וממשלת ישראל לא מציבים את השבת החיילים כתנאי מקדים. מועצת הביטחון של האו״ם והאיחוד האירופי כבר מבינים את זה, אבל ראש הממשלה שותק ולא עושה דבר״.

WhatsApp Video 2018-07-04 at 10.56.49
WhatsApp Video 2018-07-04 at 10.56.49| צילום: לאה גולדין בכנסת

שקד: סרבנו לשחרור אסירי 'שובו בנים'

הכנס מיסודם של עמיר פרץ (המחנה הציוני) ושולי מועלם (הבית היהודי) נערך במשכן. שרת המשפטים איילת שקד אמרה בכינוס: ״אני מסכימה שבגלל המצב בעזה קיימת עכשיו הזדמנות להחזיר את החיילים והאזרחים חזרה. הקבינט המדיני בטחוני עוסק בנושא הזה. צריך לומר שאנחנו לא מסכימים להצעת חמאס שתנאי מקדים למו״מ הוא שחרור המחבלים ששוחררו בעסקת שליט ונאסרו מחדש במבצע שובו אחים״.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

8
6
לי
04.07.18

עצוב ליבי ליבי עם משפחות גולדין ושאול , מי יתן וישובו הדר ואורון במהרה . כאב לב !