טעים להכיר: 2 רעיונות שאפשר להכין עם טורטייה

טורטייה היא פתרון מעולה לארוחה קלה ומהירה, אז במקום למלא אותה בעוד חזה עוף שגרתי- קבלו 2 רעיונות טעימים ומפתיעים במיוחד שתשמחו לאמץ כבר בארוחה הקרובה

1.מתכון לטורטייה עם מילוי בטטה מפתיע | פרווה 

(צילום: theawesomegreen)

מצרכים:

2 טורטיות
בטטה, חתוכה לקוביות
צרור פטרוזיליה קטן, קצוץ גס
צרור שמיר קטן, קצוץ גס
חצי רימון (רק אם מתחשק לכם טוויסט מעניין בעלילה)
ביצה קשה
1 אבוקדו
1/4 כוס שקדים קלויים
1/2 כפית סומאק
1/2 כפית כמון
1 כף מיץ לימון טרי
2 כפיות טחינה
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
1. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית וקולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד להזהבה וריכוך. (ניתן לעשות זאת גם בטיגון מהיר על מחבת)

2. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבטטות, הפטרוזיליה, השמיר, גרגרי הרימון, השקדים הכתושים, מיץ הלימון, הטחינה, הסומק, הכמון, המלח והפלפל השחור.

3. מניחים על כל אחת מהטורטיות מחצית מהמילוי שהכנתם עם פרוסות אבוקדו וחצי ביצה, עוטפים היטב ואוכלים, בתאבון!

אגב טורטיות ניתן להשיג בחבילות בהקפאה בכל סופר, לכם ישאר רק לטגן קלות ולמלא בכל שתרצו


2.מתכון להכנת עראיס טורטייה| בשרי 

עראיס ממולא בבשר (צילום: יחצ מאסטר שף)

מצרכים:
6 טורטיות
מיונז הולנדי/ שום/ספייסי

למלית:
350 גרם בשר בקר/ טלה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה:
1. מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
2. מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
3. מכניסים לטוסטר גריל בשרי/מטגנים במחבת לכ-5 דקות מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטיה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית, לקראת סוף ההכנה ואופים עוד 2 דקות.
מומלץ להגיש לצד טחינה וירקות

בתאבון!

===============================

-המתכון באדיבות מאסטר שף-

-מתכון 1 מקור –

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו