1. משקה דובדבנים ולימון ליים

(צילום:שטארסטוק)

מנות: קנקן 1 גדול

מצרכים:

1 לימון ליים סחוט טרי/ 1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כוס מיץ דובדבנים (מומלץ)
4 כפות סוכר
1 כוס קרח
בקבוק ספרייט או 7UP
7-5 דובדבנים טריים (פרוסים לחצאים)

אופן ההכנה:

1. בקנקן גדול מוסיפים את מיץ הלימון, מיץ הדובדבנים והסוכר ומערבבים על להתמוססות. מכסים ומקררים.

2. ממש לפני ההגשה, מערבבים את התערובת של מיץ הלימון והדובדבן יחד עם הקרח, הספרייט והדובדבנים הטריים ומגישים

הצעת הגשה: למזוג בכוסות עם פרוסות לימון טריות, להוסיף סוכר במידת הצורך.

 

2. שייק דובדבנים 

(צילום:שטארסטוק)

מצרכים:
1 כוס דובדבנים (ללא גרעינים)
חצי כוס יוגורט
כף צ'יה(לא חובה)
חופן אגוזי מקדמיה/מלך
כוס חלב שקדים/רגיל
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
1 כוס קוביות קרח

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לפי הסדר שלעיל לתוך הבלנדר/מעבד המזון וטוחנים עד לקבלת משקה אחיד וחלק- לאחר מכן יוצקים לכוסות ונהנים!