השף מאיר אדוני חושף: "עולם הכשרות הולך ומתחזק"

כשר עולה: השף מאיר אדוני, סיפר היום לאראל סג"ל על הטרנד החדש ישן של ישראל: "הרבה מאוד אנשים מעדיפים לאכול קולינריה טובה כשרה מאשר לא כשרה"

מאיר אדוני: "מי שמחזיק במסעדות כשרות- זוכה"
  (צילום: מתוך אינסטגרם/ chef_meir_adoni@)

השף מאיר אדוני, אחד השפים המובילים בתחום הקולינריה הישראלי ומי שמוכר גם על המסך כשופט בתכניות "בייק אוף" ו"משחקי השף", מגלה כי בניגוד למה שחבריו למקצוע חושבים על עולם הקולינריה הכשר- הוא רואה בשטח עובדות אחרות לגמרי.

"עולם הכשרות הולך ומתחזק בישראל ובעולם בפרט" סיפר היום אדוני לאראל סג"ל ברדיו 103FM, בראיון על הטרנד החדש ישן של ישראל: "כל המסעדות שלי בישראל כשרות ואני כבר חושב לפתוח מסעדה כשרה גם בניו יורק. הרבה מאוד אנשים מעדיפים לאכול קולינריה טובה כשרה מאשר לא כשרה".

"אנשים מוכנים לשלם יותר עבור בשר כשר"

בניגוד למה שמקובל לחשוב סיפר אדוני: "החזיר תמיד התפרש בישראל כמוקצה ומבחינה קולינארית מדובר בבשר רדוד ביותר. רוב התיירות המגיעה לישראל היא שומרת כשרות ולכן אלו שמחזיקים מסעדות כשרות זוכים להרוויח מההחלטה להחזיק מסעדה כשרה. אנשים מוכנים לשלם יותר עבור בשר כשר".

"זה מחמם את הלב", אמר בתגובה אראל סג"ל וסיכם: "זה מעיד על כך שאפשר לצרוך אוכל מצויין תוך שמירה על הזהות היהודית".

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
2 תגובות - 1 דיונים מיין לפי
1
מי שמוכר אוכל כשר גורם לקליינטים שלו להפסיד ארוחות גורמה של מאכלי ים
שרימפי | 06-05-2018 16:20
ו
גם מקקים
בצלאל | 06-05-2018 16:52
מי שאוכל כשר מפסיד את הזכות לאכול מקקים. עכברושים. שבלולים. כינים. ממש הפסד