רבנים מש"ס יוזמים: אלי ישי לראשות העיר ירושלים - סרוגים
newsletter preview

תהיו הראשונים להתעדכן!

נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.

רבנים מש"ס יוזמים: אלי ישי לראשות העיר ירושלים

רבנים ועסקנים ספרדים המזוהים עם מפלגת ש"ס, יוזמים להריץ את יו"ר מפלגת 'יחד' אלי ישי לתפקיד ראש עיריית ירושלים,. המטרה: אם יזכה ימנע פילוג בבחירות הארציות

<a href='/נבחרת-סרוגים/?authorName=גיא-עזרא'>גיא עזרא</a>, חדשות סרוגים
רבנים מש"ס יוזמים: אלי ישי לראשות העיר ירושלים
  (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

רבנים ועסקנים ספרדים המזוהים עם מפלגת ש"ס, יוזמים להריץ את יו"ר מפלגת 'יחד' אלי ישי לתפקיד ראש עיריית ירושלים, כך דווח הבוקר (שני) ב'ישראל היום'.

על פי הדיווח, העומדים מאחורי היוזמה מאמינים כי לישי סיכוי להיבחר לתפקיד, ואם זה יקרה הרי שאלי ישי ו'יחד' לא יתמודדו בבחירות המקומיות או הארציות, מה שיעצור את הפילוג הספרדי וימנע מחלוקת וקרב פנים ספרדי בבחירות הארציות.

בכירים בש"ס אמרו לעיתון כי שמעו על היוזמה אך לא "קיבלו פנייה רשמית". גם בעיתון ציינו כי היוזמה היא בעלת סיכויים קלושים.

עוד דווח בעיתון כי בשיחות בין ראש הממשלה וראשי המפלגות החרדיות הוסכם לתמוך במועמד משותף לראשות העיר ירושלים.

בכיר בש"ס אמר לעיתון: "יש הסכמה לתמוך במועמד משותף בין הליכוד והחרדים. יש רצון להיות חלק מהשלטון, במיוחד בעיר חשובה כמו ירושלים. זה עדיין מוקדם מאד, אבל יש הבנה עקרונית ללכת יחד".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
2 תגובות - 2 דיונים מיין לפי
1
רעיון מעולה!
תומר | 23-04-2018 12:03
איש מתאים וישר דרך
2
ש"ס
ל ל | 31-10-2018 19:34
אלי ישי הנכבד, אני שמח בשמחתך ומאחל לך את כל הטוב שבעולם. אך אני מבקש ממך, אל תתפתה להצעות שמציעים לך שס, אלה רשעים ארורים, חברי גנבים ושודדים, אלימים פיזית ומילולית, ובפרט השרץ המשוקץ והמבחיל, החלאה המזוהמת, הצחנה של העם היהודי, 'ד-רעי', שכבר התפרסם שמו המתועב והבאוש בעולם, והעיד על כך בפני כל העולם מרן הרהג עובדיה יוסף זצל.