מתכון לסלט פסטה
מצרכים:
450 גרם פסטה מסולסלת/פנה
1/2 1 כוסות עגבניות שרי, חצויות
500 גרם גרגרי חומוס משימורים, מסוננים ושטופים היטב
1/4 כוס זית קלמטה
2 כפות צנוברים קלויים (לא חובה)
2 כפות שקדים פרוסים, קלויים
לרוטב הפסטו:
4 כוסות עלי בזיליקום
1/2 כוס שקדים פרוסים
1/2 כוס צנוברים
2 שיני שום, קצוצות דק
1/4 כוס מיץ לימון
1 אבוקדו, מקולף (לא חובה, אבל מוסיף המון)
מלח ופלפל שחור לפי טעם
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים היטב ונותנים לפסטה להתקרר לטמפרטורת החדר.
2. במקביל מכינים את רוטב הפסטו: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים לפסטו, עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל שחור במידת הצורך.
3. רגע האיחוד: סמוך להגשה, מערבבים את הפסטה בקערת הגשה גדולה יחד עם הפסטו, העגבניות, החומוס והזיתים. מפזרים מעל את הצנוברים והשקדים ומגישים.
בתאבון!
=================
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים