כעס על "דיבורי האחדות" של כצל'ה – "מדבר בשם עצמו"
לא כולם מרוצים מדיבורי האחדות בין המפלגות הדתיות לאומיות. היום פורסם כי תצא הודעה על איחוד בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי. חברי הכנסת אריה אלדד ומיכאל בן ארי מתנגדים למהלך שלא תואם איתם. אלדד: "כצל'ה שוב מדבר בשם עצמו ומתיימר להיות האיחוד הלאומי"

האם המפלגות הדתיות יכריזו היום על הליכה משותפת? היום פורסם באתר NRG כי מפלגת הבית היהודי ומפלגת האיחוד הלאומי יצאו בהכרזה משותפת על איחוד בין שתי הסיעות.
זה זמן רב שמתקיימים מגעים בנושא האחדות. ח"כ אורי אורבך ביקר בשבוע שעבר במוסדות בית אל, או במילים אחרות בבית של כצל'ה, לפני כמה שבועות היה סיור משותף בין חברי שתי המפלגות במכון מאיר ובירושלים. יש דיבורים רציניים ומשמעותיים אבל האם תגיע הכרזה רשמית על איחוד?
בתוך האיחוד הלאומי לא כולם מרוצים, בלשון המעטה, מדרכו של יו"ר המפלגה ח"כ יעקב כץ כצל'ה. "לא הייתה התייעצות, לא דיברו על התנאים, האם הבית היהודי יעזבו את הממשלה או לא, כצל'ה הולך בלי לשאול אף אחד. מדובר בהפרחת שמועות לאוויר".
ח"כ אריה אלדד, המתנגד לאיחוד בפועל, אמר לסרוגים כי "כצל'ה שוב מדבר בשם עצמו ומתיימר להיות האיחוד הלאומי".
ח"כ מיכאל בן ארי הצטרף לעמיתו אלדד ואמר לסרוגים: "לא ידוע לנו על סיכום כלשהו העוסק באיחוד עם הבית היהודי. הפירסומים בעניין מוגזמים וחסרי בסיס".
גם בתוך הבית היהודי לא יודעים על מה מדובר. "היו מפגשים מצויינים בין כצל'ה לאורבך ובין חברי האיחוד הלאומי לבית היהודי אבל הדרך עוד ארוכה ולא דובר אל איחוד בימים אלה", אמרו גורמים בתוך הבית היהודי לסרוגים.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו