הרב הראשי לישראל יצא היום (ה') בקריאת קודש בה הוא מבקש להמשיך ולהתפלל לשחרורו של המרגל הישראלי הכלוא יונתן פולארד.
לפני כתשעה חודשים פרסמה הרבנות הראשית לישראל את התפילה אותה חיבר הרב מצגר לרפואתו ולשחרורו של פולארד, וכעת עם שחרורו של גלעד שליט חוזר הרב ומבקש להרבות בתפילה למענו.
"בעזה"י זכינו וראינו עין בעין כיצד ה' הטוב ברחמיו המרובים האזין, הקשיב, שמע, ונתקבלו תפילותינו ושבו בנים לגבולם בחזרתו לחיק עמו ומשפחתו של אהובנו גלעד שליט הי"ו, אשר חזר בריא בגופו ושלם ברוחו, לאחר שהיה בבחינת "במחשכים הושיבני כמתי עולם"." כותב הרב מצגר באגרת.
"כעת נישא תפילה בפינו בעת רצון זו "עד הנה עזרונו רחמיך ולא עזבונו חסדיך ואל תטשנו ה' אלוקינו לנצח". שנזכה אי"ה לראות במהרה ובקרוב גם בשיחרורו של יקירנו אהובנו אחינו יונתן פולארד הי"ו, יחד עם כל יתר הנעדרים, ובזה תהיה טובתנו שלמה ותודתנו נצח על אחת כמה וכמה טובה כפולה ומכופלת למקום עלינו."
"על כן הנני שוב בבקשתי להמשיך ולומר את תפילת "מי שברך" שנוסחה על ידינו ונאמרת בבתי הכנסיות בכל תפוצות ישראל למען ישובו בנים לגבולם במהרה." מבקש הרב הראשי.
גבאי בתי הכנסת מתבקשים להוסיף פרק תהילים בסוף התפילה ואמירת "אחינו כל בני ישראל" לרפואתו ושחרורו של פולארד ולהוסיף תפילת "מי שברך" מיוחדת ליונתן פולארד, שניסח הרב הראשי לישראל הרב יונה מצגר.
מומלץ להורידה ולהדפיסה באיכות גבוהה באמצעות הקישור הבא ולתלותה בבתי הכנסת.

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
טופסי
מדובר במרגל שבגד בארצו תמורת בצע כסף. הוא הציע לעשות זאת גם לדרום אפריקה. יש גבול לשטיות הרב מצגר. אני לא אגיד תפילה זו. מי שבוגד בארצו שירקב בכלא
19:50 27.10.2011שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
16:21 27.10.2011שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
15:56 27.10.2011שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר