טעים להכיר: דרך גאונית לחסל את החמץ• צפו - סרוגים

טעים להכיר: דרך גאונית לחסל את החמץ• צפו

מחפשים דרך להתפטר מהחמץ? קבלו רעיון שיגרום לכם להפוך כל חתיכת לחם שנותרה לנשנוש טעים ומהנה- מתכון שווה לגזור ולשמור• צפו

author-image
טעים להכיר: דרך גאונית לחסל את החמץ• צפו

מתכון לנשנושי פיתה אפויים

מחפשים דרך להתפטר מהחמץ? קבלו רעיון שיגרום לכם להפוך כל חתיכת לחם שנותרה לנשנוש טעים ומהנה, שבא טוב עם כל מטבל אהוב- מתכון שווה לגזור ולשמור

תיבול קלאסי
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל

תיבול פיקנטי

מצרכים:

1 פיתה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית פפריקה
1/4כפית פתיתי פלפל אדומים

מתוק:

מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית סוכר
1 כפית קינמון

שום פרמזן:
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן זית
1 כפית גבינת פרמזן (אפשר גם צמחונית)
1 כפית שום, טחון
1 כפית פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה: 
1. מחממים את התנור על 180 מעלות
2. חותכים את הפיתות לשמיניות ומסדרים על גבי נייר אפייה.
3. בקערה קטנה, מערבבים את התבלינים הרצויים
4. אופים במשך 10-12 דקות עד לקבלת גוון זהוב ופריך.
5. מצננים
6. מגישים לצד מטבלים אהובים ונהנים!

=====================

מקור 

 

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו