מתכון לנשנושי פיתה אפויים

מחפשים דרך להתפטר מהחמץ? קבלו רעיון שיגרום לכם להפוך כל חתיכת לחם שנותרה לנשנוש טעים ומהנה, שבא טוב עם כל מטבל אהוב- מתכון שווה לגזור ולשמור

תיבול קלאסי
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל

תיבול פיקנטי

מצרכים:

1 פיתה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית פפריקה
1/4כפית פתיתי פלפל אדומים

מתוק:

מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית סוכר
1 כפית קינמון

שום פרמזן:
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן זית
1 כפית גבינת פרמזן (אפשר גם צמחונית)
1 כפית שום, טחון
1 כפית פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה: 
1. מחממים את התנור על 180 מעלות
2. חותכים את הפיתות לשמיניות ומסדרים על גבי נייר אפייה.
3. בקערה קטנה, מערבבים את התבלינים הרצויים
4. אופים במשך 10-12 דקות עד לקבלת גוון זהוב ופריך.
5. מצננים
6. מגישים לצד מטבלים אהובים ונהנים!

=====================

מקור