מתכון לטרמיסו
לא משנה אם חם או קר, בכוסות אישיים או בתור עוגה אחת גדולה- הקינוח האטלקי טרמיסו תמיד ירים לכם את מצב הרוח ויעניק לכם עונג אמיתי של שבת
מצרכים:
2 מכלי שמנת מתוקה
2 כפות איסטנד פודינג וניל
1 כוס סוכר לבן/חום
פקק תמצית ווניל
10 ביסקוויטים
1/2 כוס אספרסו / קפה נמס (שתי כפיות מלאות)
1/2 2 כפות קקאו איכותי
אופן ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר (עדיף עם סוכר חום), עד לקבלת קצפת רכה.
2. בקערה, מערבבים היטב את השמנת, הפודינג ותמצית הווניל.
3. טובלים את הביסקוויטים באספרסו (טבילה מהירה) ומניחים בתחתית כוס זכוכית אישית, או תבנית זכוכית מרכזית
4. יוצקים על הביסקוויטים את תערובת הטרמיסו, ומפזרים מלמעלה את הקקאו בעזרת מסננת קטנה.
שבת שלום!

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים