אומנם הכוכבת הישראלית גל גדות לא זכתה לקבל מועמדות לפרס אוסקר השנה, על אף ההצלחה הרבה של "וונדר וומן". אך מועמדות חדשה ומכובדת מגיעה דווקא מכיוון עולם הנוער והילדים.
ערוץ ניקולודיאון האמריקאי, הנחשב אחד מערוצי הילדים המצליחים בעולם- הודיע אמש (שלישי) על המועמדים לטקס פרסי נבחרי הילדים. בין רשימת המעומדים המכובדים, ביניהם ניתן למצוא את: ביונסה, דווין ג'ונסון, קנדריק לאמאר ועוד רבים וגדולים מככב שמה של גדות בתחום הקולנוע על המשחק שלה בסרטים "וונדר וומן" ו"ליגת הצדק".
כזכור לפני כשבוע בהכרזה רשמית מטעם טקס האוסקר ה-90 במספרו, נחשף כי גדות שכבר הגישה לא מעט פרסים בטקס גלובוס הזהב בשנתיים האחרונות, צפויה להגיש פרס גם בטקס האוסקר לצד כוכבים נוספים. מה שיעניק לה סיבה מספיק מכובדת להיות בטקס האוסקר על אף שלא קיבלה מועמדות.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
י
11:58 01.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רועי
זה לא מגבות נייר
00:03 01.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר