מיכל אנסקי: "כשאני במסעדות בחו"ל אני מקדשת לעצמי"

מיכל אנסקי הכוהנת הגדולה של האוכל, מספרת על תהליך ההתקרבות שלה לדת ומספרת כיצד היא עושה קידוש כשהיא נמצאת לבד בחו"ל. צפ בהצצה מתוך 'בין השמשות' של תאגיד השידור הציבורי 'כאן'

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע
5 תגובות - 4 דיונים מיין לפי
1
קודם שתפסיק לנאוף
נאה דורש | 23-02-2018 8:47
קידוש - אחר כך
2
קידוש על טריפות ?בהכשר בני לאו שר"י
דני | 23-02-2018 12:50
סעמק
3
על איזה יין כבודה מקדשת את השבת?.
חיים כהן | 23-02-2018 13:40
כשסרוגים נותנת יד לבלבולים של חילונים .קודם לאכול כשר אחכ לקדש על יין כשר ויש מדרג ברור .
זה לא נכון!!!
תמר | 24-02-2018 23:19
אין משהו קודם למשהו הדברים צריכים קודם כל לבוא מהלב אחכ היא תעשה חשבון עם עצמה להתחזקות אין כללים
4
יפה מאוד. מתחילים מהכוונה. אבל מה
יפה יוסף | 25-02-2018 21:19
עם הפתח בחולצה.סגור גם הרבה יותר יפה.