חוץ מהחלומות למלא את פארק הירקון ולחבוק עוד בנים שיזכו להיות יורשיו במוזיקה. הזמר עופר לוי, שנחשב לאחד מהאמנים הבולטים במוסיקה המזרחית חושף את חלומו לזכות בראש ממשלה ששומר על אורח חיים דתי.
"חולם שראש הממשלה שלי יניח תפילין, ישמור שבת וטהרת המשפחה" סיפר עופר בראיון ל"מעריב" שפורסם היום. "ראש ממשלה יהודי ששם כיפה רק באירועים מיוחדים, הוא ראש ממשלה שמבייש אותי. אני רוצה להרגיש גאה להיות אזרח של ראש הממשלה שלי. אני חושב שביבי נהדר בתור פוליטיקאי, אבל אני מתבייש בו כראש ממשלה שלא מציג את יהדותו בגאון".
"הקדוש ברוך הוא משתמש בקול שלי"
כשנשאל במהלך הראיון על מה הוא מתחרט לאורך כל הקריירה שלו, השיב לוי כי "אני מתחרט שלא הייתי מספיק דבק בהשם לאורך כל החיים שלי, שלא מספיק הוכחתי את עצמי לכיוון הבורא. יש בורא לעולם, ואנחנו לא מתעסקים בזה, וזאת בושה וחרפה למין האנושי".
במשך השנים דבק בו הטייטל "זמר דיכאון", מה שהוא לדעת לוי הפוך לחלוטין מאישיותו המוזיקלית. "נולדתי לשמח אנשים", הוא אומר. "אנשים באופן טבעי נמצאים בדיכאון, והשירים שלי בעצם מוציאים אותם מהדיכאון. טוב לאנשים לצאת מהדיכאון בזכות השירים שלי".
לדעת עופר לוי פיתוחי קול הם שטויות לא יעילות "קול – או שנולדים אתו והוא מתת האל, או שלא נולדים איתו בכלל. לכן כל העניין של פיתוח קול זה שטויות ולא יעיל. קול צריך לשפשף ולטפח. והקול שיוצא מתוכי הוא בכלל לא הקול שלי. הוא קול של אלוקים. הקדוש ברוך הוא משתמש בקול שיוצא מגופי כדי לגעת באנשים, בדיוק כמו שהוא משתמש בשמיים כדי להוריד גשם. כך הוא משתמש בקול שלי, כדי להוציא שירים לאוויר. כמו שהוא נתן לי את הקול, הוא גם יכול לקחת אותו בשנייה".
הראיון המלא פורסם ב"מעריב"
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
מנחם
שבוע טוב
06:09 25.02.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
yan
טמבל
01:24 23.02.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
למה שיתחזה?
הוא יהודי וציוני אבל גם חילוני מוחלט.
20:58 22.02.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר