מוזיקה

לאחר סערת ארגוב: אייל גולן ממשיך להכעיס

לאחר שעורר כעס מצד משפחת ארגוב, הזמר אייל גולן משחרר הבוקר (שלישי) את הסינגל השני 'עוד דקה את נעלמת' עם זוהר ארגוב ז"ל, מתוך אלבום המחווה 'לשיר בשניים'- צפו

((צילום: דודי חסון))

לאחר שהסינגל הראשון שהשיק עם זוהר ארגוב ז"ל לפני כשלושה חודשים, עורר סערה במיוחד מצד משפחת ארגוב. הזמר אייל גולן משחרר הבוקר (שלישי) סינגל נוסף עם 'המלך' מתוך האלבום 'לשיר בשניים' שיושק לקראת חג הפסח לציון 30 שנה למותו של זוהר ארגוב.

כזכור גילי ארגוב בנו של זוהר ארגוב פחות אהב את רעיון המחווה של גולן וטען בראיון לתכנית "אנשים" כי זה מיותר "אבי זיכרונו לברכה השאיר לגולן אבק בביצוע".

לאחר שחידש את הלהיט "נכון להיום", אייל גולן החליט לחדש הפעם את הקלסיקה של ארגוב "עוד דקה את נעלמת" שכתב והלחין רמי לב.

השיר 'עוד דקה את נעלמת' נכלל באלבומו הרביעי של זוהר ארגוב ז"ל, 'נכון להיום' שיצא בשנת 1982 והפך במהלך השנים לאבן דרך בתולדות הזמר הישראלי .

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

12 תגובות
11
א
14.02.18

ג אם תשימו לב בתגובות לשיר הדור הצעיר לא יודע מי זה זוהר ..בתגובות רשום " אתם חייבים להופיע ביחד".או "זוהר למה אתה לא מוציא שירים". זה החסד הכי גדול לזוהר שהדור הבא לא ישכחו אותו .. ביוזמתו של אייל גולן המלך.. כך מלך גומל למלך

הצטרפו אלינו