אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

מפתיע: מתכון לפסטייה עם מילוי מיוחד לט"ו בשבט

חג האילנות הגיע וזה הזמן להפתיע עם סיגרים במילוי חגיגי וצבעוני לט"ו בשבט. מתכון טעים וקליל למנה שתוסיף טוויסט לשולחן החגיגות- תיהנו!

מפתיע: מתכון לפסטייה עם מילוי מיוחד לט"ו בשבט
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון פסטייה במילוי פירות יבשים

חג האילנות הגיע וזה הזמן להפתיע עם סיגרים במילוי חגיגי וצבעוני לט"ו בשבט. מתכון טעים וקליל למנה שתוסיף טוויסט לשולחן החגיגות- תיהנו!

מנות: 20

מצרכים:

חבילת עלי סיגר
חצי כוס קמח
כוס מים
למלית:
150 גרם בצל קצוץ
200 גרם פטריות קצוצות
500 גרם גבינת מוצרלה מגורדת + גבינת פטה מגורדת (לא חובה)
30 גרם חמוציות
30 גרם צימוקים
30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים
30 גרם אגוזי מלך קצוצים
כפית קינמון
שליש כוס סילאן

*ניתן לגוון בפירות היבשים ולהוסיף/להחליף לפירות המועדפים עליכם.

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות

2. מערבבים את שאר המרכיבים בקערה טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן )

3. מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של "דבק"

4. אופן הגלגול: בחלק הקרוב של בצק הסיגר מניחים כף מהמלית ומגלגלים לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה .מגלגלים ולדוחסים היטב ומדביקים את הקצה עם ה"דבק"(קמח ומים). לאחר מכן מניחים את כל הסיגרים למנוחה על מנת שה"דבק" יתייבש ולא יתפרק בטיגון

5. מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה, ניתן לזלף מעל מעט סילאן ואגוזים לקישוט

בתאבון!

===========================

המתכון באדיבות רשת קפה גרג

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו