כדורגלן העבר אייל ברקוביץ' שוב מצליח לעורר סערה בעקבות התכנית 'אופירה וברקוביץ" המשודרת בערוץ 12.
במהלך התכנית האחרונה ששודרה בסוף השבוע, הצהיר ברקוביץ' בפני הזמרת הערביה נסרין קדרי כי "לא אאשר לבת שלי לצאת עם ערבי, שתתאהב במישהי אחר". קדרי מצידה לא נשארה חייבת והשיבה לברקוביץ' כי "זוהי אמרה של אדם לא חכם".
הכל החל כאשר הזמרת נשאלה על ביטול החתונה עם בן זוגה היהודי. קדרי התייחסה לנושא ואמרה כי "כל בן אדם עובר משברים בחייו וצריך לדעת איך להתמודד עם זה. אני בסדר גמור היום, אני פורחת, ושמח לי. גם הלב פורח. אני מכבדת אותו, הוא היה הגבר שלי במשך 13 שנה".
ברקוביץ': "כשלא אוהבים מישהו אומרים 'מכבד'. זה כואב לשמוע שעשית כל מה שעשית ואחרי 13 שנים קמת והלכת".
נסרין: "לא הסתדרנו, זה לא היה על רקע לאומני".
אופירה: "אומרים שזה כן על רקע לאומני".
נסרין: "אז ככה, נפרדתי מאביעזר לא על רקע לאומני. הסתכלתי עליו כבן אדם, לא מיהו ומהו ולא על תעודת הזהות שלו".
ברקוביץ': "יש לך קול מדהים, ואת מפורסמת אז מדברים עלייך, כמו עלינו. אבל בואי נעשה סוף לשמועות – המשפחה שלך לא מדברת איתך".
צפו: ברקוביץ' זורק את מני נפתלי בשידור
נסרין: "לא מדברים איתי? למה? הם אוהבים אותי ומכבדים אותי".
אופירה: "היא קיבלה את בן זוגך היהודי?"
נסרין: "בהתחלה זה היה קשה".
ברקוביץ': "אני יכול להבין את ההורים שלך, הבת שלי לא תצא עם ערבי, אני לא רוצה. למה אין עוד אנשים בעולם".
נסרין: "זו לא תשובה של בן אדם חכם. למה?".
ברקוביץ': "אני לא אאשר לבתי לצאת עם ערבי. לא מעניין אותי, שתתאהב במישהו אחר. היא תתאהב במישהו אחר. עובדה שההורים שלך (נסרין) לא אהבו את זה".
נסרין: "היא תעשה מה שהיא רוצה".
ברקוביץ': "אין בעיה, אבל אני לא תקבל את זה".
נסרין: "אתה לא יכול להכתיב לבתך במי להתאהב".
ברקוביץ': "את לא סבלת שהיית עם יהודי? הסתכלו עלייך כאילו את לא בסדר והמשפחה שלך לא קיבלה אותך".
נסרין: "אנחנו מדינה דמוקרטית ואני יכולה לעשות מה שאני רוצה. אני חייבת להגיד את זה – אני לא מדברת על פוליטיקה ומוזיקה, זה מה שמחבר ומגשר. ביכולתנו לשנות את המציאות, חד משמעית. אני בטוחה שאפשר לעשות שלום. אנחנו נצליח, אני אצליח. אני מייצגת את המדינה שלי בכבוד רב בחו"ל, ואני ערבייה מוסלמית".
ברקוביץ': "העובדה שהיא שאף אחד לא קיבל את זה שהלכת עם יהודי".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
שלי
אני לא מבינה איך עדיין הולכים להתרעיין בתוכנית פחחחחח מקווה שהתוכנית תרד מהר מעוד מהמסך
21:49 22.01.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אושאי
כול הכבוד ברקוביץ די להתבוללות
17:35 22.01.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יחזקאל
יצאו ביחד יעבור תהליך גיור הוא וכול השבט שלו מה רע פה
10:43 22.01.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר