בשעה שעובדי ערוץ 20 מפגינים (שני) ונלחמים על חיי הערוץ, קורא השר בנט לראש הממשלה ושר התקשורת למנוע את סגירתו של כלי התקשורת הימני.
"ערוץ 20 נאלץ להילחם כעת על קיומו", כתב השר בחשבון הטוויטר שלו. והוסיף: "הערוץ אינו מבקש כסף, רק להפסיק לחנוק אותו עם רגולציה מיותרת".
לדבריו, ממשלה לא צריכה להתעסק בניהול כלי תקשורת". אך טען מנגד, כי "ממשלה לאומית שאינה מסוגלת למנוע את סגירת ערוץ 20 – או שאינה יודעת למשול או שאינה לאומית".
לבסוף קרא לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשר התקשורת איוב קרא לפעול מיד. "ניתן גיבוי מלא", הבטיח השר מטעם מפלגתו.
ערוץ 20 נאלץ להילחם כעת על קיומו.
הערוץ אינו מבקש כסף, רק להפסיק לחנוק אותו עם רגולציה מיותרת.
ממשלה לא צריכה להתעסק בניהול כלי תקשורת.
ממשלה לאומית שאינה מסוגלת למנוע את סגירת ערוץ 20 – או שאינה יודעת למשול או שאינה לאומית.
אני קורא לרה״מ ולשר התקשורת לפעול מיד. ניתן גיבוי מלא.— Naftali Bennett נפתלי בנט (@naftalibennett) December 25, 2017
על רקע חששם מסגירת הערוץ, הודיעו עובדי הערוץ כי הם מחריפים את המאבק ויפגינו היום בשעה 13:00 מול קריית הממשלה בתל אביב (צומת עזריאלי) זאת בטענה לעודף רגולציה, קנסות גבוהים שקיבל הערוץ, ועודף דרישות של מועצת הכבלים והלווין.
עובדי ערוץ 20 יפגינו מחר (שני) בשעה 13:00 מול קריית הממשלה בתל אביב נגד הממשלה אשר חונקת אותנו ברגולציה בלתי אפשרית ומובילה לסגירתו של ערוץ 20.
אנו מזמינים את צופינו הנאמנים, את התומכים במתן ביטוי לקולות מגוונים בתקשורת הישראלית ואת חברינו מכלי התקשורת האחרים לבוא ולהפגין איתנו— C14 (@C14_news) December 24, 2017
בשבוע שעבר הודיעו בערוץ כי נמאס להם מהקנסות והוא נערך להחזרת הרשיון למועצת הכבלים – כלומר לסגירתו. במכתב חריף ששיגרו למועצת הכבלים והלוויין, נכתב כי: "אין בכוונתנו להמשיך ולנהל מאבקים חסרי תכלית מול מועצה עוינת. אנו נערכים באופן מיידי להחזרת רישיון הערוץ", דברי המנכ"ל שכי פרנץ ליו"ר מועצת הכבלים והלוויין, ד"ר יפעת בן חי שגב.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
בושה
ערוץ ליבסקינד וריקלין בסכנה! אבוי. דוד ושבר. בסוף עוד הצטרכו לעבוד בעבודה אמיתית
17:03 25.12.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה זה פה?
סוציאליזם בבית היהודי?
16:53 25.12.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה?
האם זה ערוץ הבית היהודי? שוק חופשי אין צופים הבעלים מפסיד כסף לסגור
16:49 25.12.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר