פרקליטות המדינה הודיעה היום (שלישי) לבאי כוחו של גיל שפר, ראש הסגל לשעבר בלשכת ראש הממשלה בנימין נתניהו, שנחשד במעשה מגונה של אמנית זרה, כי התיק נגדו נסגר.
"לאחר בחינת חומר הראיות בתיק באופן מדוקדק ויסודי, הוחלט לסגור את התיק נגד החשוד מחוסר ראיות מספיקות". כך נמסר מטעם הפרקליטות בהודעה שנמסרה גם למתלוננת ולבאי כוחה.
נזכיר, כי בדיוק לפני שנה הוגשה תלונה במשטרה בטענה כי שפר, המשמש כיום קונסול כבוד של יפן בישראל, ביצע לכאורה מעשים מגונים כלפי האישה בעת שהסיע אותה ברכבו, וכן כי לקח אותה בניגוד לרצונה למפגש חברתי ומנע ממנה להגיע לביתה, תוך הפעלת לחץ ובאופן שגרם לה לחוש כלואה.
המשטרה מצאה תשתית ראייתית
בעקבות התלונה המשטרה פתחה בחקירה ושפר נחקר באזהרה. עם סיום החקירה קבעה המשטרה כי נמצאה תשתית ראייתית לכאורה בנוגע לביסוס עבירת המין מצדו של שפר.
בהודעה שפרסמה המשטרה בנושא בתחילת השנה נאמר כי "ממצאי החקירה ביססו תשתית ראייתית לכאורה לביצוע עבירות של מעשים מגונים. לא התבססה תשתית ראייתית לביצוע עבירה של כליאת שווא".
היום כאמור, הודיעה הפרקליטות כי התיק נסגר מחוסר ראיות מספיקות. עו"ד גיל פרידמן, פרקליטו של שפר, מסר בשמו: "מברך על ההחלטה לסגור את התיק".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים