יו"ר הרשימה הערבית המשותפת, חבר הכנסת איימן עודה, התקשר הערב (שלישי) לברך את ראש הלשכה המדינית של חמאס איסמעיל הנייה ואת יו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן ברקע פגישת הפיוס בין הצדדים בעזה.
"מתנגדי הפיוס הפנים פלסטיני הם מתנגדי השלום. דיברתי היום עם הנשיא הפלסטיני עבאס ועם ראש הלשכה המדינית של חמאס הנייה ובירכתי אותם על האחדות", אמר הנייה מוקדם יותר.
מוקדם יותר התייחס ראש הממשלה בנימין נתניהו לפיוס הפנים-פלסטיני ואמר: "אנחנו מצפים מכל מי שמדבר על תהליך שלום להכיר במדינת ישראל וכמובן להכיר במדינה יהודית. איננו מוכנים לקבל פיוסים מדומים שבהם כביכול הצד הפלסטיני מתפייס על חשבון הקיום שלנו".

עוד הוא הוסיף כי "מי שרוצה לעשות פיוס כזה, ההבנה שלנו היא פשוטה מאוד: תכירו במדינת ישראל, תפרקו את הזרוע הצבאית של חמאס, נתקו את הקשר עם איראן שקוראת להשמדתנו ועוד כהנה וכהנה. יש דברים מאוד ברורים וגם הדברים האלה נאמרים בצורה ברורה".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
ערבי. אבל אם תהיה מלחמה אז הניה הוא הראשון על הכוונת כמו שהובטח לנו ע"י ליברמן.
23:00 03.10.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר