מריחים את החגים: מתכון לעוגת דבש ותפוחים

תקופת החגים מתקרבת אלינו בצעדי ענק ואין דרך יותר מתוקה מלהיכנס לאווירה מעוגת דבש ותפוחים בניחוח הדרים שכיף להכין ולאכול לא רק בראש השנה • צפו עכשיו במתכון 

עוגת השבת שתכניס אתכם לאווירת החגים
  (צילום: יח"צ)

מתכון עוגת דבש תפוחים והדרים

תקופת החגים מתקרבת אלינו בצעדי ענק ואין דרך יותר מתוקה מלהיכנס לאווירה מעוגת דבש ותפוחים בניחוח הדרים שכיף להכין ולאכול לא רק בראש השנה

מצרכים:

280 קמח
1.5 כפיות א. אפיה
1/4 כפת סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
3 ביצים
200 גרם שמן קנולה
240 גרם דבש
160גרם סוכר חום
130 גרם תה
2 תפוחים חמוצים מקולפים וחתוכים לקוביות
גרידה מתפוז אחד

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר עם מטרפה מערבבים את השמן, הדבש והסוכר לאחר מכן מוסיפים את הביצים ואת גרדת התפוז ומערבבים

2. מוסיפים הקמח, אבקת האפיה, קינמון, סודה לשתייה, מלח וציפורן ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד

3. מוסיפים את התה והתפוחים ומערבבים שוב עד לקבלת מסה חלקה ואחידה.

4. מחלקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים במשך 45- 55 דקות בטמפ' של 170 מעלות.

5. בודקים שהעוגה מוכנה, בעזרת קיסם במרכז העוגה- במידה והוא יוצא יבש העוגה מוכנה!

שבת שלום! 

=========================================

באדיבות רשת בתי הקפה 'ביגה'

 

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו