הבניין שאכלס את המסעדה יוצא למיזם "פינוי בינוי" ובאגסי מנצלת את ההזדמנות לעבור מקום ולהתחדש.

באגסי – המקום הכשר, התוסס ורווי האלכוהול, הפך בשנה האחרונה למוקד משיכה לציבור שומר כשרות המבקש לבלות בתל אביב. באגסי, הבר הראשון שהוקם בפלורנטין והמזוהה עם השפית חיה קלור, עבר מהפך משמעותי לפני שנה בדיוק ובעזרת צוות הכשרות של הרבנות הראשית הכשיר את המטבח לשמחת כל מי שחיפש מקום כשר בסביבה.

חשוב לזכור שבאגסי היתה הראשונה לפרוץ את התחום בתל אביב, ואחריה החל גל מבורך: עוד ועוד מסעדות נחשבות סגרו בשבתות והפכו לכשרות.

את הפרידה מפלורנטין 26, לוותה מסיבת פרידה מרגשת בהשתתפות לקוחות המקום לדורותיו. אומנית גרפיטי קישטה את המקום שהפך לסמל חיים ותוסס בשכונה. במהלך המסיבה, חולקו לבאים כל כוסות הבירה שהצטברו בשנות קיומה. בשעת ליל מאוחרת סייעו הלקוחות לפנות את הרהיטים למשאית הפינוי, ואז ככלות הכול הוזמנו לקוחות המסעדה הקבועים להרוס את המקום עד היסוד, כי מבחינתנו: "כל סוף, הוא התחלה מפוארת לבאגסי חדש".

מאז ט"ו באב פועלת המסעדה בכתובת החדשה שלמה 44, תל אביב, עם התפריט המוכר, הטעמים האהובים, השפית המפתיעה והאווירה המחשמלת. מחורבן לתקומה ועם צ'ייסר לגאולה…

כשרות (רגילה): הרבנות תל אביב