המשטרה עצרה ראש הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית ראאד סאלח לחקירה באזהרה. הוא נחשד בהסתה ותמיכה ופעילות בהתאחדות בלתי מותרת.
כזכור, התנועה האסלאמית הוצאה מחוץ לחוק לפני כשנתיים והוכרזה כהתאחדות בלתי חוקית. בחקירה משותפת למשטרה ולשב"כ, ומלווה על ידי פרקליטות מחוז חיפה עולה כי במספר הזדמנויות שונות, כולן לאחר הוצאת התנועה מחוץ לחוק, התבטא המסית בפני קהל וכן פורסמו שורה מהתבטאויותיו בכלי התקשורת. התבטאויות הנוגעות לתפיסת עולמה של התנועה. בחינת מכלול החומרים מעלה כי חלק מן האמירות מקימות חשד לביצוע העבירות האמורות ובעניינן ניתן אישור החקירה.
בצהריים יובא סאלח להארכת מעצר.
ארדן: שבית המשפט ישלח אותו לשנים ארוכות בכלא
השר לבטחון פנים גלעד ארדן הגיב על מעצרו של ראאד סאלח: "מטיף, נואם ומפיץ שקרים ורעל כנגד מדינת ישראל, זהו ראאד סאלח המסית הראשי של ערביי ישראל כנגד המדינה, להסתה שלו ולקמפיין השקרי ״אל אקצא בסכנה״ יש השפעה וקשר ישיר למעשי טרור רבים. סאלח שנעצר הבוקר הוא ההוגה והמוביל של האידאולוגיה הקיצונית והשקרית של הפלג הצפוני בתנועה האיסלמית שאותו הוצאתי מחוץ לחוק.
השוטרים שלנו עצרו אותו הבוקר ולא בפעם הראשונה ואני מקווה שהפעם הפרקליטות תגיש נגדו כתב אישום חמור במיוחד ושבית המשפט ישלח אותו לשנים ארוכות בכלא ולא לחודשים בודדים כפי שהיה בעבר. שם מקומו."
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
לעצור אותו כל פעם או להכניס אותו לכלא - לדפוק לו פעם אחת כדור בראש ולסיים את הסיפור? באופן מסודר כמובן
12:05 15.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמך
למה שלא יממשו תכנית זו היום?
11:54 15.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר