על רקע החקירות נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו שצפויות להתחדש בימים הקרובים, הערב (ראשון) התפרסם סקר בערוץ 10 בו נשאלו מצביעי המחנה הלאומי את מי הם רואים כיורשו של נתניהו בתרחיש בו הוא לא יתמודד בבחירות הבאות על ראשות הממשלה.
על פי הסקר, המנצח הגדול הוא יו"ר הבית הבית היהודי נפתלי בנט, שזוכה לכחמישית (19%) מקולות מצביעי הימין.
במקום השני נמצא השר לשעבר גדעון סער עם 18 אחוזי תמיכה. עוד עולה מהסקר כי אביגדור ליברמן מקבל 14%, גלעד ארדן 9%, איילת שקד 6% וישראל כץ 5%.
עוד עולה מהסקר כי רוב הציבור כבר לא מאמין לדבריו של נתניהו ש"לא יהיה כלום כי אין כלום" ואף סבור כי יהיה עליו להתפטר אם יוחלט על הגשת כתב אישום נגדו.
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
א.ר.
סקרים? שקרים! נוני מוזס מודיע לנו את מי הוא רוצה במקום נתניהו.
08:55 07.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דן פגיס
שלום לכם חייטים מעולים ונחמדים. שמענו כי כמה שרים בהווה ושרים לשעבר, התעניינו אצלכם בקשר להזמנת כמה חליפות, בעיקר בצבע כחול, בדיוק כמו שלובש ביבי היקר שלנו. יש לכם 2 ברירות, או...
שלום לכם חייטים מעולים ונחמדים. שמענו כי כמה שרים בהווה ושרים לשעבר, התעניינו אצלכם בקשר להזמנת כמה חליפות, בעיקר בצבע כחול, בדיוק כמו שלובש ביבי היקר שלנו. יש לכם 2 ברירות, או לגלות להם לשרים [דוגמת, גדעון סהר הסהרורי. והשר כץ עם הקסדה על הראש, החושש שאיזה הר ייפול על ראשו]. 1. כי ביבי ימשיך להנהיג את המדינה עוד שנים רבות, ועד אז צבע החליפות ידהה בשמש הקופחת. 2. הם יכולים להשתמש בחליפות בהופעה של חברי הליכוד למען ביבי.
המשך 08:02 07.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל
ערוץ 10 ודרוקרון צריכים לאכול שוב את הכובע. כל תופרי החליפות ידעו שעליהם להמתין וגם לאחר המתנה הם מכירים בעובדה שקשה מאד להיכנס לנעליו
04:35 07.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיר
במקום להתחמק תכנסו בו , הסרוג הזה מביא לאבדון מדינת ישראל , כי אף אחד לא מאמין שבנט יבחר לרשות הממשלה ואף אחד לא מתאים.
03:57 07.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גם הרצוג בחקירות הרסו את המדינה עם החקירות דיייייייי אין תחליף לביבי
02:42 07.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דן פגיס
חבל על הדיו. המקובל הרב בטסרי אמר שביבי ימשיך עוד קדנציה בוודאי
00:15 07.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גיא
יריב לוין מזכיר מעט את בגין ביושרה במראה ובפאתוס, לדעתי ראוי להנהיג את תנועת הליכוד. לכשנתניהו יפרוש( מה שאיני רוצה שיקרה )
23:05 06.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שתו הרבה מים
22:36 06.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר