זה הלהיט המתוק והחדש שכובש את העולם הקיץ
אם חשבנו שראינו כל דבר אפשרי שאפשר לעשות עם אבטיח, נראה שממש טעינו. כי מסעדה בניו יורק מצאה שיטה יצירתית חדשה להתרענן עם הפרי המתוק של העונה וזה נראה להיט

(צילום מתוך אינסטגרם pinonapp@)
אם חשבנו שראינו כל דבר אפשרי שאפשר לעשות עם אבטיח, נראה שממש טעינו. כי מסעדה בניו יורק בשם 'דומיניק אנסל' מצאה שיטה יצירתית חדשה להתרענן עם הפרי המתוק של העונה.
בחודש מאי, לצד עשרות טעמי הגלידה ואפילו תירס ממולא גלידה המככבים בתפריט הקיץ שלה. מציעה המסעדה גם פרוסת אבטיח קרה בתוכה ממלאים גלידת סורבה אבטיח תוצרת המקום, ואם זה לא מספיק לרענון המושלם- הם מוספים להשלמת המראה גרעיני אבטיח משוקולד ומלח ים המוגש בצד.
כרגע הלהיט החלומי הזה שמציף את האינסטגרם, קיים רק בניו יורק ובטוקיו ולכן נצטרף להסתפק בינתיים רק בתמונות ולקוות שהחיקוי יגיע במהרה לגלידריות בארץ או פשוט לקחת השראה ולנסות את זה בבית, כי עד כמה קשה, זה כבר יכול להיות להכנה?
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו