ככה פותחים קיץ: מתכון לנגיסי גלידה מצופים

למקרה שלא ידעתם, היום מציינים את פתיחת הקיץ הרשמית ואנחנו כבר יודעים בדיוק עם איזה מתכון כדאי לכם לפתוח אותו • צפו עכשיו במתכון שיעשה לכם קיץ מרענן ומתוק יותר

זה המתכון שאתם צריכים לפתיחת הקיץ הרשמית

מתכון לנגיסי גלידה מצופים

למקרה שלא ידעתם, היום מציינים את פתיחת הקיץ הרשמית ואנחנו כבר יודעים בדיוק עם איזה מתכון כדאי לכם לפתוח אותו והוא ממש לא מסתכם בסתם עוד גלידה.

מצרכים:
1 מיכל גלידה רכה (חלבית / פרווה – בכל טעם אהוב)
2 כוסות שוקולד קצוץ (כל סוג שתבחרו – חלבי / לבן / מריר)
1/2 כוס שמן קוקוס או 60 גרם חמאה רכה (לציפוי פרווה החליפו למחמאה)
1/3 כוס פצפוצי אורז

אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית מרובעת בנייר שעווה ומעבירים לתוכה את כל תכולת מיכל הגלידה. מיישרים ומחליקים את החלק העליון, מכסים בנייר שעווה נוסף, מצמידים היטב ומעבירים להקפאה למשך לילה.

2. שולפים את הגלידה מהתבנית, מקלפים את נייר השעווה העליון ומחלקים את הגלידה לריבועים קטנים בגודל 0.5X0.5 ס"מ. מקפיאים את ריבועי הגלידה במשך שעתיים.

3. ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס (או החמאה/מחמאה) בסיר כפול (בן מארי) או במיקרוגל. אם בחרתם במיקורגל, המיסו במשך 90 שניות, אך עצרו כל 30 שניות, ערבבו והחזירו – עד לקבלת תערובת שוקולדית חלקה.

4. מצננים את השוקולד לטמפרטורת החדר ומערבבים פנימה את פצפוצי האורז.

5. מצפים תבנית בנייר אפייה ועובדים מהר כדי שריבועי הגלידה לא ימסו: בעזרת מזלג מכניסים את ריבועי הגלידה אחד אחד לתוך השוקולד לציפוי ומעבירים לתבנית. מקפיאים למשך 4 שעות לפחות

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
מתכון גלידה עים פצפוצי אורז השוקולד
וקנין שמחה | 21-05-2018 15:56
זה נראה מגרה וטעים אני הולכת לנסות