תאונת דרכים קטלנית בכביש 443 סמוך למחסום מכבים.

עורך דין אלקנה בישיץ כבן 45, שרכב על אופנוע נהרג לאחר שהתנגש במשאית. רוכב האופנוע נע בכביש הראשי, והמשאית שפנתה חסמה לו את הנתיב ולא הותירה לו ברירה. הוא התנגש בה בעוצמה ונהרג במקום.

מדוברות איחוד הצלה נמסר: "מדובר בתאונה עם מעורבות משאית סמיטריילר ואופנוע. מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה שהגיעו ראשונים לזירה החלו בפעולות ההחייאה על רוכב האופנוע בסיוע צוותי רפואה של צה"ל אך למרבה הצער בתום מאמצי ההחייאה נקבע מותו בזירת התאונה".

צילום: יחזקאל איטקין

ניסן כהן חובש רפואת חירום של איחוד הצלה סיפר: "תוך כדי נסיעה נתקלתי ברוכב האופנוע ששכב לצד משאית סמיטריילר כשהוא סובל מפגיעה רב מערכתית. עצרתי בצד הדרך וירדתי להגיש לו סיוע רפואי ראשוני תוך כדי שהצטרפו אלי צוותי רפואה של צה"ל מהמחסום הסמוך ומתנדבים נוספים של איחוד הצלה שהיו בסמיכות למקום. ביצענו ברוכב האופנוע פעולות החייאה ולאחר מכן למרבה הצער נקבע מותו בזירת התאונה".