צרכנות, שווה לדעת, תוכן שיווק

קיטשן בי גרג  – Kitchen by greg: מסעדת ביסטרו בשרית כשרה

בהשקעה של 9.5 מיליון ₪ נפתחה רשת חדשה השייכת לרשת 'קפה גרג', המסעדה הבשרית והכשרה נפתחה אמש במתחם שרונה מקום בילוי עם מיעוט מסעדות כשרות ומסעדות בשריות בפרט

רשת חדשה: קיטשן בי גרג  – Kitchen by greg
  גילי אלמוג מבעלי גרג, נדב מרום השף הראשי, אוהד ארנרייך מנכל קבוצת גרג (צילום: אלעד גוטמן)

בעלי קפה גרג, יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, ערכו אמש (יום שלישי ה 13.6) אירוע חגיגי לרגל פתיחת רשת חדשה תחת השם: קיטשן ביי גרג  – מסעדת ביסטרו בשרית, כשרה.

האירוע נערך במתחם שרונה בתל-אביב, בסניף הדגל של הרשת, שניפתח במבנה  משומר מתקופה הטמפלרים. הסניף משתרע על כ- 350 מ"ר ומכיל שלוש קומות הכוללות: חצר עם פינות ישיבה,  בר אקטיבי, קומת מסעדה עם 100 מקומת ישיבה וקומה עליונה  בה יערכו אירועים פרטים לכמות של עד כ- 45 אנשים.

האירוע החל במינגלינג וארוחת שף בניצוחו של נדב מרום, שחשף את התפריט החדש, הכולל  בין היתר: קרפצ'יו פילה בקר, אנטיפסטי, פטה כבד עוף עם ריבת בצל, סלט פרגיות ופטריות, נתחי אנטריקוט מיושן, אסדו נתח בשר צלעות, פרופיטרול  פחזניות, מוס שוקולד, שטרוייזל קקאו ודפי שוקלד, סורבה ממלכתי ועוד.

את האירוע פתח גלעד אלמוג מבעלי גרג שאמר: "השקענו בפתיחת הרשת החדשה 9 וחצי מילון ₪. אנו מתכננים השבוע לפתוח  במתחם G  ביבנה סניף על שטח של כ- 200 מ"ר  בהשקעה של כ 2 מיליון ₪, ובמתחם ביג בפורייה על שטח של כ 250 מ"ר,  בעלות פתיחה הנאמדת בכ – 2 מיליון שח.

לדברי אוהד ארנרייך מנכ"ל קבוצת גרג: "לאור הצלחה שהניב הסניף הראשון שניפתח לפני כ 10 חודשים בעיר חיפה, הוחלט על פתיחת רשת סניפים, בפריסה ארצית."

קיטשן ביי גרג – מתחם שרונה תל- אביב

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו