שרת התרבות מירי רגב, ביקרה היום בעיר עכו, והגיעה לחזק את ראש העיר שמעון לנקרי, במסגרת המאבק נגד גורמים לא פטריוטים בפסטיבל עכו.
"אל תיבהל מאלו שמהלכים עליך אימים. אף אחד לא יסתום את הפה בדמוקרטיה לנבחר ציבור. אסור לנו לתת לקבוצות רדיקליות להכתיב נרטיב החותר נגד מדינת ישראל. חופש הביטוי לא יהפוך לחופש ההסתה. מי שהתפטר שיתפטר, אני לא אתן יד לפגיעה בפסטיבל החשוב הזה והוא ימשיך ויתקיים בעיר עכו עם אומנים אחרים שירצו ליצור באופן חופשי מבלי לפגוע במדינה ובערכיה." אמרה רגב בנחרצות.
"אם עינת ויצמן רוצה להציג את היצירה שלה היא מוזמנת לעשות זאת ברמאללה ונראה האם הרשות הפלסטינית תממן את הנרטיב הפלסטיני אותו היא דואגת להבליט".
שרת התרבות קראה ליוצרים צעירים לבוא ולהציג את יצירותיהם בפסטיבל. "נלחמתי על תקציב התרבות בשביל לאפשר לכם חופש פעולה", אמרה.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
רוני
יש גבול שאין לחצות אותו. תתארו לכם את הפלהרמונית מופיעה ברחבי הגלובוס ומייצגת את ישראל בעירום גם אז תגידו שזו תרבות.
16:00 06.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר