פיגוע דקירה ברכבת הקלה בירושלים.
מחבל ערבי דקר צעירה כבת 25 בזמן שנסעה ברכבת הקלה סמוך לכיכר צה"ל בירושלים.
חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הדסה הר הצופים את הפצועה במצב אנוש תוך כדי פעולות החייאה כשהיא סובלת מפצע דקירה בפלג גופה העליון. בבית החולים נאלצו הרופאים לקבוע את מותה.
מבית החולים הדסה נמסר: "פצועת הפיגוע הובהלה אל חדר המיון תוך כדי פעולות החייאה, שנמשכו אף בחדר המיון. לצערנו נאלץ הצוות הרפואי לקבוע את מותה."
בנוסף צוותי מד"א פינו לשערי צדק אישה כבת 30 בחודשי הריון מתקדמים שנחבלה בבטנה בזמן עצירת הרכבת וגבר בשנות ה-50 שנחבל ברגלו שניסה להימלט.

המחבל – מעורער בנפשו
המחבל הוא ערבי בן 57. לפי מפקד מחוז ירושלים ניצב יורם הלוי מדובר באדם עם רקע של היסטוריה של דיווחים על אלימות במשפחה וניסיונות התאבדות. הוא הגדיר אותו כמעורער בנפשו.
זאבי הנפלינג חובש רפואת חירום על אופנוע מד"א שהגיע ראשון למקום: "במקום הייתה המולה גדולה, שוטרים שהיו במקום הובילו אותי לתוך הרכבת שם שכבה צעירה בשנות ה- 20 כשהיא מחוסרת הכרה עם פצעי דקירה בפלג גופה העליון, הענקתי לה טיפול רפואי ראשוני מציל חיים וביצעתי פעולות החייאה. מיד הגיעו צוות ניידת טיפול נמרץ שלנו שהמשיכו בפעולות החייאה מתקדמות שמצבה אנוש. טיפלנו גם בגבר בשנות ה 50 ואישה בהריון בשנות ה 30 שנחבלו במהלך האירוע ופינינו אותם לבית החולים שמצבם מוגדר קל."
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
או שחרור בעיסקת שליט 2
15:43 14.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירושלמית
הוא מעורער בנפשו. הלא כן?!
16:27 14.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יש הרבה בזמן האחרון מחפשים תירוצים מעורער בנפשו שילך לאברבנאל או מוסד סגור מה זה לקחת סכין ולדקור 7 דקירות בבטן
03:39 16.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר